Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Resources are not visible for anyone

  1. #11
    moren is online now Trained Alumni
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Halmstad, Sweden
    Posts
    57
    Rep Power
    8

    Default

    I had a support-ticket in April with a similar problem. I my case i had my GAL set to an external LDAP-server (our sites User-db/ldap). When this setting were used, any *local* resources were ignored (and because I did not have any resources in external ldap => nothing showed). (zimbraGalMode: ldap)

    What support did to solve my problem was (please be carefull. I have no knowledge of what this may or may not do to your system!):

    Code:
    $ zmprov desc -a zimbraGalAlwaysIncludeLocalCalendarResources
    zimbraGalAlwaysIncludeLocalCalendarResources
        When set to TRUE, GAL search will always include local calendar
        resources regardless of zimbraGalMode.
    
    $ zmprov md exampledomain.com zimbraGalAlwaysIncludeLocalCalendarResources TRUE

  2. #12
    billybomb is offline New Member
    Join Date
    Oct 2012
    Posts
    3
    Rep Power
    2

    Post

    Quote Originally Posted by moren View Post
    I had a support-ticket in April with a similar problem. I my case i had my GAL set to an external LDAP-server (our sites User-db/ldap). When this setting were used, any *local* resources were ignored (and because I did not have any resources in external ldap => nothing showed). (zimbraGalMode: ldap)

    What support did to solve my problem was (please be carefull. I have no knowledge of what this may or may not do to your system!):

    Code:
    $ zmprov desc -a zimbraGalAlwaysIncludeLocalCalendarResources
    zimbraGalAlwaysIncludeLocalCalendarResources
        When set to TRUE, GAL search will always include local calendar
        resources regardless of zimbraGalMode.
    
    $ zmprov md exampledomain.com zimbraGalAlwaysIncludeLocalCalendarResources TRUE
    I just do

    Code:
    zmprov md xxx.org zimbraGalAlwaysIncludeLocalCalendarResources TRUE
    always no resource

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problem with finding resources
    By rlaneice in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-2012, 12:27 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 02-16-2011, 07:44 PM
  3. Split Domain Resources
    By looselip in forum Migration
    Replies: 0
    Last Post: 06-25-2007, 02:04 PM
  4. Resources Management
    By ahidalgo in forum Developers
    Replies: 2
    Last Post: 06-24-2007, 04:53 PM
  5. Feat. Req. Don't show taken resources
    By bvdbrand in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-31-2006, 12:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •