Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra Console displays 1 hour advanced.

  1. #1
    paulo_roberto is offline Banned
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default Zimbra Console displays 1 hour advanced.

    Hi all !!!

    My enviroment : Release 6.0.12_GA_2883.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition.

    My class of service has GMT -3:00 Brasília.

    The messages time are correct, but at the Zimbra's Console Configurations, the time of services are displayed with 1 hour advanced.

    SO time : Mon Oct 3 10:48:37 BRT 2011

    Zimbra's Console Configurations :

    Spell, mailbox, logger, convertd, mta, stats, ldap, smp, all 11:48

    TIA

    Paulo

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    11

    Default

    usually these things are related to an incorrect time zone configuration on the client computer

  3. #3
    paulo_roberto is offline Banned
    Join Date
    Oct 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    0

    Default

    My XP are at the same time zone GMT -03:00 Brasília

    TIA

    PAulo

  4. #4
    jgt's Avatar
    jgt
    jgt is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Ontario
    Posts
    27
    Rep Power
    4

    Default

    While the following does not necessarily apply to your situation, it is worth noting.
    The changes from daylight saving time to standard time were changed several years ago (at least in North America). There are two weeks in April, and the first week of November, when computers using the old calculations may differ from more up to date (software) systems.
    Suse 11.2 Zimbra 7.0

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Daily mail report always reports "No messages found"
    By McPringle in forum Installation
    Replies: 42
    Last Post: 06-13-2011, 08:57 AM
  2. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  3. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •