Hi all,

I'm trying to create a xml file for a script I've been working on to transition my users to the ZCO. I read through the documentation; but I still keep getting from the CLI:

Failed to initialize import parameters
Unable to initialize XML DOM Document not initialized.
Terminating ZCS Import Wizard.

My xml file looks like this and I can't for the life of me find out whats cause this to fail (names have been redacted).
<ZCSImport>

<Server name=“server”>
<serverName>mail.company.com</serverName>
<port>443</port>
<sslEnabled>1</sslEnabled>
</Server>

<Account name=“user”>
<userName>user@company.com</userName>
</Account>

<Account name=“admin”>
<userName>admin@company.com</userName>
</Account>

<Data name=“psts”>
<PST>C:\Users\name\AppData\Local\Microsoft\Outlook \Outlook.pst</PST>
<PST>C:\Users\name\AppData\Local\Microsoft\Outlook \archive1.pst</PST>
<PST>C:\Users\name\AppData\Local\Microsoft\Outlook \Outlookmail.bluepay.com-00000002.pst</PST>
<PST>C:\Users\name\AppData\Local\Microsoft\Outlook \Outlname@bluepay.com-00000002.pst</PST>
</Data>

<Options name=“config1”>
<importDeletedItems>1</importDeletedItems>
<importJunk>1</importJunk>
<importPrivateAppts>1</importPrivateAppts>
<importPartialMails>1</importPartialMails>
<ignorePreviouslyImported>0</ignorePreviouslyImported>
</Options>

<Import Server=“server” TargetAccount=“user” AuthAccount=“admin” AdminPort=“443” AdminSSLEnabled=“1” Data=“psts” Options=“config1”/>

</ZCSImport>
I'm running this on Windows 7 Enterprise 64 bit machines with Zimbra 6.08 as both the server and the import tools/Outlook connector.