Results 1 to 4 of 4

Thread: Manage Mail Queues not fuctioning

  1. #1
    meikka is offline Project Contributor
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default Manage Mail Queues not fuctioning

    Hi

    I have a zimbra installation, where Manage Mail Queues are not working. I have upgraded it several times and at leat 4.0.2 and 4.0.3 FC4 versions are having the same problem. I have an other instance which is working.

    Where should I start to track down the problem?

    The problem

    Message: system failure: exception during auth {RemoteManager: mail.virtaneva.com->zimbra@mail.virtaneva.com:22}
    com.zimbra.cs.service.ServiceException: system failure: exception during auth {RemoteManager: mail.virtaneva.com->zimbra@mail.virtaneva.com:22}
    at com.zimbra.cs.service.ServiceException.FAILURE(Ser viceException.java:174)
    at com.zimbra.cs.rmgmt.RemoteManager.getSession(Remot eManager.java:197)
    at com.zimbra.cs.rmgmt.RemoteManager.execute(RemoteMa nager.java:134)
    at com.zimbra.cs.service.admin.GetMailQueueInfo.handl e(GetMailQueueInfo.java:56)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatchRequest(SoapEng ine.java:261)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:162)
    at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.jav a:84)
    at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.jav a:223)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:709)
    at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(Zimbra Servlet.java:173)
    at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet .java:802)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.in ternalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:252)
    at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.do Filter(ApplicationFilterChain.java:173)
    at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invo ke(StandardWrapperValve.java:213)
    at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invo ke(StandardContextValve.java:178)
    at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke( StandardHostValve.java:126)
    at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke (ErrorReportValve.java:105)
    at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invok e(StandardEngineValve.java:107)
    at org.apache.catalina.valves.AccessLogValve.invoke(A ccessLogValve.java:541)
    at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.servic e(CoyoteAdapter.java:148)
    at org.apache.coyote.http11.Http11Processor.process(H ttp11Processor.java:869)
    at org.apache.coyote.http11.Http11BaseProtocol$Http11 ConnectionHandler.processConnection(Http11BaseProt ocol.java:667)
    at org.apache.tomcat.util.net.PoolTcpEndpoint.process Socket(PoolTcpEndpoint.java:527)
    at org.apache.tomcat.util.net.LeaderFollowerWorkerThr ead.runIt(LeaderFollowerWorkerThread.java:80)
    at org.apache.tomcat.util.threads.ThreadPool$ControlR unnable.run(ThreadPool.java:684)
    at java.lang.Thread.run(Thread.java:595)
    Caused by: java.io.IOException: auth failed
    at com.zimbra.cs.rmgmt.RemoteManager.getSession(Remot eManager.java:190)
    ... 24 more

    Error code: service.FAILURE
    Method: ZmCsfeCommand.prototype.invoke
    Details:soap:Receiver
    Regards
    Timo

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    It's been covered a few times in the forums. Is there a firewall and/or SElinux active? Can you ssh to that box? Is the sshd daemon running?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    meikka is offline Project Contributor
    Join Date
    Nov 2005
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default

    Hi

    Thanks for the hint.

    The real reason was that I had restored the zimbra in diffrerent machine and the ssh authentication was not valid anymore. The reauthentication

    try resetting the ssh auth data:

    zmsshkeygen
    zmupdateauthkeys
    tomcat restart
    solved the problem.

    -- Timo

  4. #4
    mhanze is offline Junior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    7
    Rep Power
    8

    Default

    I had to restore zimbra on a new machine as well..

    1) Restored /opt/zimbra from backup
    2) Installed the same version of zimbra. (upgraded when asked)

    All worked except for the Mail Queues.

    Now they do.

    Thanks,
    Mark

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  4. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •