Results 1 to 2 of 2

Thread: zmprov signature on Reply/forward

  1. #1
    tobias.dinse is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    37
    Rep Power
    4

    Default zmprov signature on Reply/forward

    Hi all,

    We distribute our Signatures over a Script that use zmprov ms on every change. But there is one little issue:

    Is it possible to set an Signature as default to send on Reply / forward Mails with zmprov?

    Zimbra 7.1.2 Network Edition

    thanks and regard

    Tobias

  2. #2
    tobias.dinse is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2010
    Posts
    37
    Rep Power
    4

    Default

    ..or is it possible to add 2 signatures over zmprov ms command?

    thanks and regards

    Tobias


    *edit*

    First Problem solved by adding zimbraPrefForwardReplySignatureId to the Script
    Last edited by tobias.dinse; 09-29-2011 at 12:06 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] zco signature does sync by 7.0.1
    By maumar in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 06-22-2011, 11:24 AM
  2. ZCO install as SYSTEM failed
    By roussel2nis in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2010, 07:56 AM
  3. Unable to script zmprov changes completely
    By todd_dsm in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2009, 07:39 AM
  4. Replies: 9
    Last Post: 04-14-2007, 08:31 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •