Results 1 to 6 of 6

Thread: Error in Admin Console after update to 7.1.12

  1. #1
    dik23 is offline Advanced Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    233
    Rep Power
    4

    Default Error in Admin Console after update to 7.1.2

    Last night I updated from v6 to 7.1.2. As there's no notebook in v7 I deleted the documents account before running the update.

    Now whenever I'm greeted with a popup every time I go to Admin Console > Configuration > Domains > my.domain

    Code:
    Account does not exist
    
    Message: no such account: documents@my.domain Error code: account.NO_SUCH_ACCOUNT Method: [unknown] Details:soap:Sender
    I choose OK and continue with no noticeable ill effect, apart from it's annoying.

    In mailbox.log I get :

    Code:
    WARN  [btpool0-564://my.domain:7071/service/admin/soap/GetFolderRequest] [ip=xxx.xxx.xxx.xxx;] SoapEngine - unable to construct SOAP context
    com.zimbra.cs.account.AccountServiceException: no such account: documents@my.domain
    ExceptionId:btpool0-564://my.domain:7071/service/admin/soap/GetFolderRequest:1316617538649:609a091358ba5722
    Code:account.NO_SUCH_ACCOUNT
    	at com.zimbra.cs.account.AccountServiceException.NO_SUCH_ACCOUNT(AccountServiceException.java:187)
    	at com.zimbra.soap.ZimbraSoapContext.<init>(ZimbraSoapContext.java:266)
    	at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.java:202)
    	at com.zimbra.soap.SoapEngine.dispatch(SoapEngine.java:158)
    	at com.zimbra.soap.SoapServlet.doWork(SoapServlet.java:294)
    	at com.zimbra.soap.SoapServlet.doPost(SoapServlet.java:215)
    	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:725)
    	at com.zimbra.cs.servlet.ZimbraServlet.service(ZimbraServlet.java:208)
    	at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:814)
    	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.handle(ServletHolder.java:511)
    	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler$CachedChain.doFilter(ServletHandler.java:1166)
    	at com.zimbra.cs.servlet.SetHeaderFilter.doFilter(SetHeaderFilter.java:79)
    	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler$CachedChain.doFilter(ServletHandler.java:1157)
    	at org.mortbay.servlet.UserAgentFilter.doFilter(UserAgentFilter.java:81)
    	at org.mortbay.servlet.GzipFilter.doFilter(GzipFilter.java:132)
    	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler$CachedChain.doFilter(ServletHandler.java:1157)
    	at org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.handle(ServletHandler.java:388)
    	at org.mortbay.jetty.security.SecurityHandler.handle(SecurityHandler.java:218)
    	at org.mortbay.jetty.servlet.SessionHandler.handle(SessionHandler.java:182)
    	at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandler.handle(ContextHandler.java:765)
    	at org.mortbay.jetty.webapp.WebAppContext.handle(WebAppContext.java:422)
    	at org.mortbay.jetty.handler.ContextHandlerCollection.handle(ContextHandlerCollection.java:230)
    	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerCollection.handle(HandlerCollection.java:114)
    	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152)
    	at org.mortbay.jetty.handler.rewrite.RewriteHandler.handle(RewriteHandler.java:230)
    	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152)
    	at org.mortbay.jetty.handler.DebugHandler.handle(DebugHandler.java:77)
    	at org.mortbay.jetty.handler.HandlerWrapper.handle(HandlerWrapper.java:152)
    	at org.mortbay.jetty.Server.handle(Server.java:326)
    	at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handleRequest(HttpConnection.java:543)
    	at org.mortbay.jetty.HttpConnection$RequestHandler.content(HttpConnection.java:946)
    	at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseNext(HttpParser.java:756)
    	at org.mortbay.jetty.HttpParser.parseAvailable(HttpParser.java:212)
    	at org.mortbay.jetty.HttpConnection.handle(HttpConnection.java:405)
    	at org.mortbay.io.nio.SelectChannelEndPoint.run(SelectChannelEndPoint.java:410)
    	at org.mortbay.thread.BoundedThreadPool$PoolThread.run(BoundedThreadPool.java:451)
    I have tried recreating the documents@my.domain account and then deleting it again but it has no effect.

    Any ideas ?
    Last edited by dik23; 11-01-2011 at 06:45 AM.

  2. #2
    dik23 is offline Advanced Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    233
    Rep Power
    4

    Default

    Doesn't anyone have any ideas on this ?

  3. #3
    dik23 is offline Advanced Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    233
    Rep Power
    4

    Default

    Updated to 7.1.3_GA_3346.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 , Patch 7.1.3_P1 and still getting this on both FOSS and NE.

    Also when I go to Accounts and click on an account I get an error popup and pretty much an identical section logged in mailbox.log

    I can't believe I'm the only one getting this error because it's on two separate instances of Zimbra and the error is complaining about the lack of a documents account, which was removed on update from Zim6 > 7.

    Does anyone have any ideas on this at all ?

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    How about some of the solutions in the forums: site:zimbra.com +"documents account" - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    dik23 is offline Advanced Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    233
    Rep Power
    4

    Default

    Got it now ! Thanks for making my brain do something that it wasn't doing before. I'd been occasionally searching for the answer to this for a while.

    In case anyone else comes across this do the following as zimbra :

    Code:
    zmprov md example.com zimbraNotebookAccount ""
    Although what I still don't understand is why this wasn't done by the update and why I have to do it manually. Oh well fixed now and that's all that really matters I suppose.

  6. #6
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,585
    Rep Power
    57

    Default

    It should have done this during the upgrade as it migrated the 'Documents' (now defunct) to the Briefcase, I have seen a couple of reports of a couple of hiccups, I guess this is one of them. Anyway, glad you've fixed it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Preauth to Admin Console
    By jpkboca in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 05-20-2011, 07:13 AM
  2. Zimbra Admin Console - Limits Re Mail Queues
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2011, 02:56 PM
  3. Admin console not working
    By elsmob in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-12-2007, 01:58 PM
  4. Update Received Date in Folder-Listing
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 25
    Last Post: 08-21-2007, 04:21 PM
  5. Silly mistake -- now cant log into admin console
    By animasana in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 07-05-2007, 04:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •