Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra Web Client can access only from same ISP

  1. #1
    georgemr is offline New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Unhappy Zimbra Web Client can access only from same ISP

    Hi, i successfully complete the installation of the Zimbra Suite, before i deploy to working environment i need to do some tests, and the only problem I have is that the web client is accessible only by connections that are from the same ISP (in this case 'amnet.co.cr'). Firewall is allowing the connections, im able to see when the connection from the ip is arriving to the server via Firestarter, but the web client access only from connections of this ISP, if i enter to mail.domain.com from another ISP (example 'ICE') the page simply stays in loading and then stops with a blank page.

    Im using the public's ip directly without any router.

    Why this behavior? Do i need to do something when i deploy my server to production environment for the server to be accessible from anywhere?

    When i see the resolv.conf file shows me this:

    Code:
    nameserver 186.32.0.99
    nameserver 196.40.3.8
    domain amnet.co.cr
    search amnet.co.cr
    I think the problem maybe here.
    I read another post and people in that file has something like

    Code:
    search domain.com
    nameserver 127.0.0.1
    why this?



    Im totally new with this and i hope I explain clearly as my English is not so good.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by georgemr View Post
    Hi, i successfully complete the installation of the Zimbra Suite, before i deploy to working environment i need to do some tests, and the only problem I have is that the web client is accessible only by connections that are from the same ISP (in this case 'amnet.co.cr'). Firewall is allowing the connections, im able to see when the connection from the ip is arriving to the server via Firestarter, but the web client access only from connections of this ISP, if i enter to mail.domain.com from another ISP (example 'ICE') the page simply stays in loading and then stops with a blank page.
    Then you have a problem, there is no restriction on where you can access the web ui. I can access my server from anywhere in the world. I'd check your firewall rules to see if that's causing the problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    amityash83 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    5
    Rep Power
    3

    Default

    Did you check it through static IP ?
    Are you using a NAT for accessing the web interface ?
    Use port 80 for zimbra web UI
    and port 7071 for Zimbra Admin console
    For more detail Firewall Configuration - Zimbra :: Wiki
    Regards,
    Amit

  4. #4
    georgemr is offline New Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default

    thanks, everything was a port problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra 6 on Ubuntu 8.04 x64 reverting to IPv6
    By nimble7 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2010, 12:03 AM
  2. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  3. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 10-05-2007, 11:49 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •