Results 1 to 8 of 8

Thread: Webmail access and zmprov error

  1. #1
    elgabo82 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default Webmail access and zmprov error

    I have the following problem, the server was installed Zimbra had disc problems in installing the operating system and zimbra but the index and store was stored on another hard drive.

    It reinstalled the server and ran the setup and data, this process was previously carried out safely at all, but now I can not access Webmail and running them anything with zmprov get the following error:
    ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke Read timed out, server: localhost) (cause: java.net.SocketTimeoutException Read timed out).

    If i attempt to access webmail, my browser just sits and spins. It doesnt timeout, it just never loads the login. Makes me think it's getting something, just not anything useful.

    But the Zimbra server starts normally.
    The version is: CentOS5 FOSS 6.0.7_GA_2473.RHEL5_20100616214455 Edition

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by elgabo82 View Post
    It reinstalled the server and ran the setup and data, this process was previously carried out safely at all, but now I can not access Webmail and running them anything with zmprov get the following error:
    ERROR: zclient.IO_ERROR (invoke Read timed out, server: localhost) (cause: java.net.SocketTimeoutException Read timed out).
    In future you should post more than one out-of-context error line form the logs, the exact arror messages are important.

    Go to the Split DNS article and post the output of all the commands in the 'Verify....' section of that article. I assume you've also disabled the firewall and SElinux?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    elgabo82 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default

    Yes I have disabled the firewall and SELinux, had previously done the same procedure and had no problems.
    But I will review what the SplitDNS, but also walked around ..
    Last edited by elgabo82; 09-13-2011 at 11:04 AM.

  4. #4
    elgabo82 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default

    The logs don't show none abnormality apparently.

    I checked everything but does not load the Web client and any consultation with "zmprov" throws the error indicated.

    Any help?

  5. #5
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by elgabo82 View Post
    Any help?
    Yes, when you provide the information I asked you for in my last post.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    elgabo82 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Default

    This is the zmmailboxd.out
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    elgabo82 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Smile Solved

    I had to fix some tables in MySQL, then reinstall-update and Voila!!! ... everything is ok ...
    Last edited by elgabo82; 09-13-2011 at 05:37 PM.

  8. #8
    elgabo82 is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Smile Solved

    Just reinstall-upgrade with the same version, and this fix the problem.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 02-09-2011, 03:02 AM
  2. Unable to script zmprov changes completely
    By todd_dsm in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-16-2009, 07:39 AM
  3. Initializing ldap...FAILED (256)
    By CVD in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-10-2006, 09:47 AM
  4. Yet another get.DirectContext issue
    By dccpark in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2006, 01:25 PM
  5. Built-in Remote Access to zmprov
    By tron in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 12-29-2005, 02:29 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •