Results 1 to 3 of 3

Thread: Thunderbird 5.0 AD Authorization problem

  1. #1
    Sonnemo is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Exclamation Thunderbird 5.0 AD Authorization problem

    Hi everyone! i have some problems with user authorization using Zimbra ZCS 7.1.2 running on Debian 5.0 x64
    and Thunderbird 5.0. I've setup the AD authorization and it's working
    really nice, but only in web-interface. Thunderbird is telling me that
    "username or password incorrect", no matter how i try to make it work.
    I've rechecked all the options and logins|passwords, remove and re-added
    all certificates, prays to all gods i know, exept chaos gods, but still
    when i try to connect through thunderbird, zimbra does not accept
    password. What shoud i do? Has enyone got this problem?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Use port 587 as the Submission port (Authentication required) and if you still get an error look in the log files (and search the forums) for information on the problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    ypong is offline Senior Member
    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    66
    Rep Power
    6

    Default

    If you are running virtual domains, or your setup is not correct for the default domain, you should also check whether you need to enter any virtual hosts.

    Another option is to try to use a user login of "useraccount@domain" rather than just "useraccount", if that works then you know it's a domain/hostname issue (Manage Domain -> choose your domain, edit -> Virtual Hosts).
    Release 7.2.0_GA_2669.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Crashes every day
    By feiticeir0 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-13-2011, 06:53 AM
  2. Problem after upgrade to 5.0
    By bmannella in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-26-2008, 01:35 AM
  3. ZCS 5.0 FOSS is Released!!!
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2007, 12:21 PM
  4. Thunderbird IMAP Migration problem
    By rsmithh in forum Migration
    Replies: 6
    Last Post: 06-08-2007, 02:34 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 03-26-2007, 03:12 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •