Results 1 to 2 of 2

Thread: Web interface freezing

  1. #1
    Alex. V is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default Web interface freezing

    Hi all
    I just finished installed zimbra on my new server. So far everything worked well, no problems encountered in installation steps.
    Hardware configuration is as following:
    CPU: Intel P-4 3000GHz, 2048 L2 cache
    RAM: 4096 MB
    HDD: 1x500GB SATA2 32 cache
    This configuration is used for a number of max 50 users and for a maximum 1000 e-mails per day - in the busiest day.
    But after the installation when i checked how respond the web interface i was disappoint because has moved very slowly. Same for the web administration interface.
    I checked my system and i observe that CPU is highly loaded, until 99 percent by the processes managed by zimbra. I found in the forum some suggestions to resolv this, but without any succes. The system is still overloaded.
    Only one process - java - take about 95 % of CPU usage. This process can be optimized? How can i do that?

    Another problem is listed below..
    Starting amavisd...amavisd is already running.
    Why happens and in what circumstances? Can be resolved?

    By the way, i reduced the number of processes started by amavisd from 10 to 1... and the problem still exist when i restarted zimbra.

    Best regards to all.
    Alex

  2. #2
    jgt's Avatar
    jgt
    jgt is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Ontario
    Posts
    27
    Rep Power
    4

    Default

    To be honest, I think your answer is here PassMark CPU Benchmarks - Common CPU's

    A single core P4 just doesn't have the processing power.
    Suse 11.2 Zimbra 7.0

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 12-03-2013, 07:00 PM
  2. Zimbra cannot access via Web Interface
    By troya in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 03-21-2012, 11:54 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 09-22-2011, 04:16 AM
  4. Strange Problems with Zimbra Web Interface
    By CrypTom in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 08-22-2011, 06:19 AM
  5. Contacts missing in web interface
    By ddoyley in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 07-17-2007, 10:59 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •