Results 1 to 4 of 4

Thread: URGENT: Our server got listed on spamhaus.org

  1. #1
    moniker is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default URGENT: Our server got listed on spamhaus.org

    User tried to send email, got bounceback:
    <Tim@paragonforming.com>: host canit2.digicon.net[63.148.24.209] said: 550
    5.7.1 <Tim@paragonforming.com>... Rejected: 208.44.108.226 listed at
    sbl-xbl.spamhaus.org (in reply to RCPT TO command)

    Went to spamhaus.org, read how to test proper HELO by emailing to helocheck@cbl.abuseat.org, got this back:
    <helocheck@cbl.abuseat.org>: host mail.cbl.abuseat.org[216.168.28.54] said: 550 Your HELO name for IP address 208.44.108.226 was "group.shoptocook.com" (in reply to RCPT TO command)

    According to their documentation this is correct! HELP!!

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,436
    Rep Power
    56

    Default

    That IP address isn't listed in XBL or RBL according to this page - if you are on their list then you need to contact them about being removed.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    rsharpe is offline Elite Member & Volunteer
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    London, ON
    Posts
    255
    Rep Power
    9

    Default

    You will need to contact them and figure out how to get your server delisted. And then you may have to do it for other RBL sites.

  4. #4
    moniker is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    80
    Rep Power
    9

    Default

    Yeah, I went and delisted us from the database, but I'm still really worried as to why we appeared on there in the first place? I checked the mail queue and no noticeable increase in message activity so I don't think one of our users was spamming. I checked the server over and it doesn't appear to be compromised. Argh...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  5. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •