Results 1 to 3 of 3

Thread: How to use "Forward all mail with unresolved recipients to host" function with zimbra

  1. #1
    bekiry82 is offline New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Post How to use "Forward all mail with unresolved recipients to host" function with zimbra

    Hi,

    We have xxx@simpe.com domain. I want to use "Forward all mail with unresolved recipients to host" function with zimbra. How to forward all not exiting mail to admin account?

    THX for now.

    zimbra community edition 6.7
    Debian 5
    Last edited by bekiry82; 08-16-2011 at 02:38 AM.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,484
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by bekiry82 View Post
    We have xxx@simpe.com domain. I want to use "Forward all mail with unresolved recipients to host" function with zimbra. How to forward all not exiting mail to admin account?
    Why would you want to do that when it means you'll get all the spam as well?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    bekiry82 is offline New Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    No, I want to receive mails, not exiting in my host. Simple my domain is @simple.com and xyz@simple.com is not exiting in my host. When anyone send mail to xyz@simple.com ı want to receive this mail and forwart to who need it.

    All is it.

    Thx to fast reply.
    zimbra community edition 6.7
    Debian 5
    IBM X346

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  3. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  4. [SOLVED] Upgraded to 5.0 OSS - Sendmail Problem
    By Chewie71 in forum Installation
    Replies: 11
    Last Post: 12-28-2007, 07:07 PM
  5. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •