Results 1 to 2 of 2

Thread: Disabling a built-in spam and antivirus services signatures text failed to add

  1. #1
    sereose is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    21
    Rep Power
    5

    Default Disabling a built-in spam and antivirus services signatures text failed to add

    Hello team,
    We are running
    Network edition : Release 7.1.1_GA_3196.RHEL5_64_20110527001604 RHEL5_64 NETWORK edition
    Single server: Red Hat Enterprise Linux Server release 5.5 (Tikanga)

    I followed by the guide from Administration documentation to enable system wide mandatory signatures feature


    To create a system wide mandatory signature, enter the following:

    zmprov mcf zimbraDomainMandatoryMailSignatureEnabled TRUE
    zmprov mcf zimbraDomainMandatoryMailSignatureText <some text>
    zmprov mcf zimbraDomainMandatoryMailSignatureHTML
    "<html><body>some html text</body></html>"
    Restart amavis to apply the configuration and write out the global signature
    files used by altermime. Type:
    /opt/zimbra/bin/zmamavisdctl restart

    Everything was fime.
    Signature text was applied correctly to all internal/external emails.


    Until If I Disable the built-in spam and virus services
    and restarted zimbra.
    After this disclaimer text does not attached to all my email any more.
    Amavisd service does not running after zimbra restart.
    My question is :
    If there is a way how to run and add system wide mandatory signatures feature to all emails
    Without enabling built-in spam and virus services?

    Please help me.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,483
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by sereose View Post
    If there is a way how to run and add system wide mandatory signatures feature to all emails
    Without enabling built-in spam and virus services?
    No there isn't, the feature you're using requires amavisd.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 09:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •