Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Zimbra Briefcase i18n filenames error

  1. #1
    adamhatak is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Poland
    Posts
    27
    Rep Power
    4

    Exclamation Zimbra Briefcase i18n filenames error

    Hi there,

    Just realized that there is an issue with saving / uploading files to briefcase.
    If uploaded filename contains some i18n letters (i.e. ą, ć, ń, ę, ł, ó, ż, ź), the file cannot be downloaded, opened etc..
    Zimbra displays error 404, no such element.
    If I rename filename to basic letters (ie. ą -> a), everything is OK.

    Posted new thread, because I couldn't find any related case on forum.

    Adam

  2. #2
    dik23 is offline Advanced Member
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    UK
    Posts
    225
    Rep Power
    4

    Default

    There seems to be a number of bugs related to the Zimbra briefcase.

    If I were you I'd wait a couple of days to see if you get any response here and then submit a bug report.

  3. #3
    adamhatak is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Poland
    Posts
    27
    Rep Power
    4

    Default

    Yeah, that's my plan.
    Hope I will find few people to vote for this bug.

  4. #4
    slawek is offline New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default

    have the same problem. the same issue is with the folder briefcase which contains polish fonts. i think it's a problem with jetty web server.

  5. #5
    soba@ukw.edu.pl is offline Special Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    146
    Rep Power
    3

    Default ZIMBRA utf-8 URI problem


  6. #6
    soba@ukw.edu.pl is offline Special Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    146
    Rep Power
    3

    Default

    Please delete entry in public service host name (for domain) in gui mode [SOLVED] "Public service host name" in domain creation


    SOLVED
    Last edited by soba@ukw.edu.pl; 08-31-2011 at 10:16 AM.

  7. #7
    adamhatak is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Poland
    Posts
    27
    Rep Power
    4

    Default Confirm - problem solved

    Just want to confirm that clearing "Public service hostname" solves this issue.

    Regards,

    Adam

  8. #8
    slawek is offline New Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    3

    Default

    Clearing "Public service hostname" solved this issue.

  9. #9
    adamhatak is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2011
    Location
    Poland
    Posts
    27
    Rep Power
    4

    Default Zimbra Briefcase i18n filenames error

    Coming back with this issue. Yes, when you clear the public service host name docs in briefcase will be available, but this entry (public service host name) is required for option to view user mailbox in latest version of Zimbra OS 7.1.4.

    Any suggestions?

    Regards,

    Adam

  10. #10
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,490
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by adamhatak View Post
    Coming back with this issue. Yes, when you clear the public service host name docs in briefcase will be available, but this entry (public service host name) is required for option to view user mailbox in latest version of Zimbra OS 7.1.4.

    Any suggestions?
    You haven't actually given any information about the exact problem you're seeing nor any error messages from the log files. You need an entry in public service hostname so what have you entered in that field?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Upgrade from 6.0.10 to 7 beta4
    By alex70 in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 05-11-2012, 02:02 PM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Cleanup after many upgrades
    By tobru in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-23-2007, 09:21 AM
  5. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •