Results 1 to 2 of 2

Thread: mail xxx loops back to myself

  1. #1
    warcries is offline Active Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    5

    Default mail xxx loops back to myself

    hi guys,

    Don't have any idea why does mail loops back err occur when a input a relaying mail server to the RELAY MTA for external delivery option. By the way, my zimbra mail server is zimbra.example.com and my relaying mail server is relay.example.com.

    How do I input a relaying server on my zimbra configuration?

    Hope you can help me with this problem.

    thanks

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,568
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by warcries View Post
    Don't have any idea why does mail loops back err occur when a input a relaying mail server to the RELAY MTA for external delivery option.
    site:zimbra.com +"mail loops back to myself" +solved - Yahoo! Search Results

    Quote Originally Posted by warcries View Post
    By the way, my zimbra mail server is zimbra.example.com and my relaying mail server is relay.example.com.
    That would be the cause of the problem (see the Split Domain article).

    Quote Originally Posted by warcries View Post
    How do I input a relaying server on my zimbra configuration
    You do it via the Admin UI or for Authentication: Search - Zimbra :: Wiki
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 04-10-2011, 09:14 AM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 06:47 AM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •