Results 1 to 2 of 2

Thread: Folder picker using the browse option not working

  1. #1
    Matrix is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Folder picker using the browse option not working

    Quote Originally Posted by Matrix View Post
    Seems I am having the same problem a Lot of years later?
    I am new here and I have not found anymore info on this issue yet. I know its Bug 3196 But I cant find that. My Version is 7.0 [Up to date]
    I have tried the repair reinstall and that didn't work.

    Is there any way I can fix this? Sorry if I am in the wrong forum seems I have issues searching for stuff
    Cool I fixed it
    Just so you know It was working fine when I first installed the program then it stoped working at some unknown point. So I figured it was somthing I did. The only thing I did was install the StickyNotes So I uninstalled that and now it works fine

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,484
    Rep Power
    56

    Default

    You should update your forum profile with the output of the following command (do not post the output in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Quote Originally Posted by Matrix View Post
    Seems I am having the same problem a Lot of years later?
    I am new here and I have not found anymore info on this issue yet. I know its Bug 3196 But I cant find that. My Version is 7.0 [Up to date]
    I have tried the repair reinstall and that didn't work.

    Is there any way I can fix this? Sorry if I am in the wrong forum seems I have issues searching for stuff
    You're not only in the wrong forum, you should also not add a post to a thread that's almost six years old. That bug was also fixed in 2005.

    I'll move this the correct forum. Give a description of your problem and exact steps to reproduce the problem and include your browser version and operating system.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook sync client
    By KevinH in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 600
    Last Post: 02-28-2011, 08:56 AM
  2. .pst migration issues
    By jimklein in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 02-16-2009, 01:55 AM
  3. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 08-11-2007, 12:40 PM
  5. Creating new folder not working properly?
    By Kanan in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-31-2006, 08:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •