Results 1 to 2 of 2

Thread: enable ldaps don't work

  1. #1
    meisel is offline Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    4

    Default enable ldaps don't work

    How to enable ldaps - Zimbra :: Wiki
    that tutorial didn't work for me??

    anyone has success to enable LDAPS on internal zimbra??

  2. #2
    LaFong is offline Advanced Member
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Denver, CO
    Posts
    221
    Rep Power
    6

    Default

    Those instructions appear to change the default. I wanted just to add ldaps in addition to the default, Enable LDAP over TLS _and_ SSL. Seems to still work in 7.x, though the change will need to be re-applied on updates.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] com_zimbra_date doesn't work on Japanese
    By tkomatsu in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-18-2011, 01:40 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 03-20-2008, 02:50 AM
  3. External Authentication with Active Directory via LDAPS
    By merrill in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-2007, 01:13 PM
  4. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  5. Replies: 42
    Last Post: 08-11-2006, 09:50 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •