Results 1 to 2 of 2

Thread: ldap

  1. #1
    iceruam is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default ldap

    On my 6.08 server I cannot connect to port 389...I have never worried about as I did not have a need before. But trying to migrate from 32-bit to 64-bit I have been trying to get different methods to work to no avail....followed the 32-64 bit wiki..fail fail...so I figured I would try the Account Migration Wizard, but for some reason port 389 is not open on my old server

    ps auxww | grep zimbra | grep slapd

    /opt/zimbra/openldap/sbin/slapd -l LOCAL0 -4 -u zimbra -h ldap://zmail5.mydomain.com:389 ldapi:/// -F /opt/zimbra/data/ldap/config

    yes when I do host `hostname` it comes back right and dig mx dig any does as well
    do I need a cert or anything ldap?
    where can I look (log) to see if I can locate errors....


    GIVE ME MY 32-BIT BACK!!!!!!
    Regards

  2. #2
    iceruam is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    124
    Rep Power
    8

    Default Never figured out

    Just setup new server and entered account information

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Crashes every day
    By feiticeir0 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-13-2011, 06:53 AM
  2. LDAP Cannot bind on migration to new server
    By neekster in forum Migration
    Replies: 23
    Last Post: 03-09-2009, 02:08 AM
  3. 3 testing: LDAP: 389 Failed when restore zimbra
    By victorLeong in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 05-24-2007, 06:45 AM
  4. Mac OSX install: Java errors & LDAP CA error
    By jefbear in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 12-16-2006, 03:39 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 11-15-2006, 12:16 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •