Results 1 to 1 of 1

Thread: Some mails not showing in the mailbox

  1. #1
    aktor's Avatar
    aktor is offline New Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Bilbao
    Posts
    4
    Rep Power
    6

    Default Some mails not showing in the mailbox

    Hello,

    We are using Zimbra Release 7.1.0_GA_3140.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 FOSS edition in a server and it happens something strange.

    There is a mailbox that is not showing all the emails in the store :-/

    I can see the email in the store through:

    zimbra@mail:~/store/0/5/msg/0$ grep xxxx@gmail.com *
    1780-3427.msg:Return-Path: xxxx@gmail.com
    1780-3427.msg: header.from=xxxx@gmail.com
    1780-3427.msg:From: xxxx <xxxx@gmail.com>

    But when I try to find it in the mailbox or through imap it seems that it doesn't exist...

    I have tried to rebuild the index with 'zmprov rim..' but it didn't solve the problem.

    I have also tried to reinject the mail:

    zmlmtpinject -r aaaa@aaaa.com -s xxxx@gmail.com 1780-3427.msg

    and the mail is reinjected but none of both are shown...

    1780-3427.msg:Return-Path: xxxx@gmail.com
    1780-3427.msg: header.from=xxxx@gmail.com
    1780-3427.msg:From: xxxx <xxxx@gmail.com>

    1820-3712.msg:Return-Path: xxxx@gmail.com
    1820-3712.msg:Return-Path: xxxx@gmail.com
    1820-3712.msg: header.from=xxxx@gmail.com
    1820-3712.msg:From: xxxx <xxxx@gmail.com>

    The logs are:

    mailbox.log:2011-06-24 08:35:03,239 INFO [LmtpServer-1] [ip=188.165.131.22;] lmtp - Delivering message: size=5660 bytes, nrcpts=1, sender=xxxx@gmail.com, msgid=<BANLkTikdxM42Mu+0ANbDPSHwF7NOfkmyUQ@mail.gm ail.com>
    mailbox.log:2011-06-24 20:15:15,873 INFO [LmtpServer-1] [ip=127.0.0.1;] lmtp - Delivering message: size=5852 bytes, nrcpts=1, sender=xxxx@gmail.com, msgid=<BANLkTikdxM42Mu+0ANbDPSHwF7NOfkmyUQ@mail.gm ail.com>
    mailbox.log:2011-06-24 20:19:17,375 INFO [LmtpServer-1] [ip=127.0.0.1;] lmtp - Delivering message: size=5852 bytes, nrcpts=1, sender=xxxx@gmail.com, msgid=<BANLkTikdxM42Mu+0ANbDPSHwF7NOfkmyUQ@mail.gm ail.com>

    I have tried to shutdown the antispam but it didn't solve the problem either..

    It happens with some emails... they are in the store but they are not being shown...

    If I do the reinject into another account it works :-S

    zmlmtpinject -r bbbb@aaaa.com -s xxxx@gmail.com 1780-3427.msg

    I can see the mail into the mailbox... strange, strange, strange... :-S

    Any clues? any idea? It's quite worrying as we can not guess when the mails are going to be show or not.

    Anyone with the same problem?

    Best regards
    Last edited by aktor; 06-24-2011 at 11:50 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 210
    Last Post: 01-17-2012, 01:19 AM
  2. sending all mails to smart relay host
    By th27 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2011, 08:57 AM
  3. How to Identify who deleted the mails from mailbox
    By Caterpillar in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 11-02-2010, 06:27 AM
  4. server dropped connection
    By ferra in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 10-06-2008, 04:32 PM
  5. can't you help me
    By iwan siahaan in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2007, 06:53 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •