Results 1 to 2 of 2

Thread: [SOLVED] Error: zmarchiveconfig command not found

  1. #1
    Shardul is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    3

    Default [SOLVED] Error: zmarchiveconfig command not found

    Hi,

    I have zimbra 7.1.1 open source edition. I want to enable my zimbra server for archiving to third party domain. However i am getting "command not found" error whenever I tried to run "zmarchiveconfig enable...." command.

    I am pretty much novice to zimbra and not much accquinted with Linux. Any help will be much appriciated.

    If I run "Service Zimbra Status" coomand Archiving is shown as "Running". I am clueless why zmarchiveconfig command is not working as it is one of the most common command for archiving.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Shardul View Post
    I have zimbra 7.1.1 open source edition. I want to enable my zimbra server for archiving to third party domain. However i am getting "command not found" error whenever I tried to run "zmarchiveconfig enable...." command.
    Archiving is not a feature of the Open Source edition of Zimbra
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 20
    Last Post: 03-18-2008, 05:37 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 10-04-2007, 03:20 PM
  3. Replies: 16
    Last Post: 11-29-2006, 10:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •