Results 1 to 2 of 2

Thread: check_recipient_access works?

  1. #1
    belgarioz is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    9
    Rep Power
    8

    Unhappy check_recipient_access works?

    Hi guys,

    I am having this problem:

    I have a zimbra istallation with a test domain and it's working fine.
    But if you use the postifx function check_recipient_access it seems zimbra is not recognizing it.

    My problem is that I want certain users to be able to send mails ONLY to local domain, while other users (whithin same domain) can be able to send internal and external mails.

    I solved this problem on a standard postfix-cyrus-sasl-openldap installation on a fedora 5. But applying same settings on Zimbra (Fedora 4) it's not working as intended. It looks like (watching text editor colors) zimbra is not consdiering the check_recipient_access a valid function.

    Here are my conf:
    master.cf
    ...
    -o smtpd_restriction_classes=local_only
    ...
    -o smtpd_sender_restrictions=hash:/opt/zimbra/postfix/conf/sender_access,reject
    ...


    main.cf
    ....
    local_only=check_recipient_access hash:/opt/zimbra/postfix/conf/local_domains, reject
    ....

    local_domains
    ...
    local.domain OK
    ...

    sender_access
    ...
    internalonly@local.domain local_only
    ...


    I postmap last 2 files without any error... anyway on no zimbra istallation this setup works....
    Last edited by belgarioz; 10-20-2006 at 02:11 AM.

  2. #2
    tnichols is offline Starter Member
    Join Date
    Oct 2006
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default

    I need to do the same thing. I am running FC5 with zimbra.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Which phone works best with Zimbra MobileSync?
    By KevinH in forum Zimbra Mobile
    Replies: 41
    Last Post: 03-17-2010, 08:14 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 05-14-2009, 04:32 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 11-18-2006, 12:42 PM
  4. EVERYTHING works, except for zmprov!!
    By GadgetGuru in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 09-21-2006, 04:06 PM
  5. Replies: 6
    Last Post: 01-12-2006, 10:52 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •