Results 1 to 4 of 4

Thread: [SOLVED] Stange with "Server Status" in Admin console

  1. #1
    tdslot is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Stange with "Server Status" in Admin console

    Hello,

    I have strange situation. On Zimbra Administration page I have statuses with no working indication.
    zimbra-serverStatus.jpg

    But on command line zmcontrol indicates that all working.

    Code:
    zimbra@zimbra:~$ zmcontrol status
    Host zimbra.host.com
            antispam                Running
            antivirus               Running
            convertd                Running
            ldap                    Running
            logger                  Running
            mailbox                 Running
            memcached               Running
            mta                     Running
            snmp                    Running
            spell                   Running
            stats                   Running
            zmconfigd               Running
    
    Release 7.1.0_GA_3140.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 NETWORK edition.
    I can manage users, change setting, only "Server Status" show that All services not working.

    How can I fix this issue?

  2. #2
    tdslot is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    5

    Default

    After reboot zimbra services do not help.

  3. #3
    gvillaran is offline Loyal Member
    Join Date
    Feb 2008
    Location
    Peru
    Posts
    94
    Rep Power
    7

    Default

    happened to me aswell, only once, i did a zmcontrol stop and then zmcontrol start and that fixed it, i dont know why it happened.

  4. #4
    tdslot is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    5

    Default

    Hi,

    Restart not helped. I solve this situation on Ubuntu 10.04 LTS with:
    apt-get update
    apt-get upgrade

    Here was problem with libpam.so.0 library crontab can not run batch jobs as zimbra user.

    Now it's ok.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Preauth to Admin Console
    By jpkboca in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 05-20-2011, 07:13 AM
  2. Zimbra Admin Console - Limits Re Mail Queues
    By LMStone in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 02-06-2011, 02:56 PM
  3. Domain administrators can not log in to admin console
    By Leander in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 04-01-2008, 01:07 PM
  4. Admin console not working
    By elsmob in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-12-2007, 01:58 PM
  5. Silly mistake -- now cant log into admin console
    By animasana in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 07-05-2007, 04:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •