Results 1 to 5 of 5

Thread: Reinstall

  1. #1
    Gos-MN is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default Reinstall

    I have run into a few issues after a software update on my zimbra server and wish to do a reinstall of zimbra.

    Is there a simple way to to do a reinstall of the same version without losing the data?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Gos-MN View Post
    Is there a simple way to to do a reinstall of the same version without losing the data?
    This is covered in the product Release Notes and many threads in the forums - you run './install.sh' (after taking a suitable backup).

    Why do you think that a re-install is going to fix your 'issues'?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Gos-MN is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    So this handled the exact same way as when you are running an update then?

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Gos-MN View Post
    So this handled the exact same way as when you are running an update then?
    Yes but why do you think this will solve your 'issues'? Updating your operating system software shouldn't cause any problems for Zimbra - what exactly did you update?

    You should update your forum profile with the output of the following command (do not post the output in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    Gos-MN is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default

    I am running rhel6 version... Last week they updated to 6.1. Before the update everything was running perfectly and since that update I have had some ongoing issues with zimbra.

    From webmail the users are not able to send out mail and the antivirus program seems to lock up once or twice a week.

    I guess I assumed that maybe during the update one of the packages made updates to some of the zimbra settings.

    I will update profile... Thanks for you help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] My licence expired...need to reinstall?
    By jesuskp in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 04-04-2011, 11:36 AM
  2. Reinstall Zimbra 5.0.2
    By qwade in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-02-2008, 12:05 PM
  3. Can't uninstall or reinstall Outlook Connector
    By Kavey1978 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 5
    Last Post: 08-16-2007, 10:19 AM
  4. Reinstall with a new configuration
    By koby in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 09-18-2006, 08:17 AM
  5. Replies: 4
    Last Post: 05-24-2006, 09:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •