Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra can not acess via web interface from other system

  1. #1
    asmat.ali is offline Starter Member
    Join Date
    May 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default Zimbra can not acess via web interface from other system

    Dear all
    I have installed Zimbra but it can not acess from other system.
    Its working fine on local, but can not access from other machine from web interface. Zimbra machine is ping from all the other machines.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,486
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by asmat.ali View Post
    Dear all
    I have installed Zimbra but it can not acess from other system.
    Its working fine on local, but can not access from other machine from web interface. Zimbra machine is ping from all the other machines.
    You need to give a better description than 'it doesn't work' and you should search the forums for this problem (it has been asked and answered many times). Are all the services running? Have you looked in the log files for errors? Have you set-up a Split DNS and have you verified it's correct? What do you mean by the highlighted text above? If you can't access ZImbra, have you forwarded the correct ports through your NAT router?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 12
    Last Post: 03-23-2011, 09:39 PM
  2. fatal: parameter "smtpd_recipient_restrictions"
    By Robin in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 12-22-2010, 05:48 AM
  3. Zimbra 6 on Ubuntu 8.04 x64 reverting to IPv6
    By nimble7 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 11-30-2010, 12:03 AM
  4. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  5. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •