Results 1 to 9 of 9

Thread: Can't display Thia language when sent from Hotmail and Yahoo

  1. #1
    rungsan is offline Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11
    Rep Power
    9

    Default Can't display Thia language when sent from Hotmail and Yahoo

    I use ZCS 4.0.2 on Redhat 4. I have problem when sent mail from hotmail or yahoo to zimbra, Thai language can't display. I think it is problem from hotmail and yahoo, hotmail didn't defined charset. Zimbra and Gmail use utf-8 for charset but gmail can display thai when recieved mail from hotmail or yahoo. How can I set Zimbra display thai like Gmail?
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    dkarp is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default Attach a sample message...

    Please attach a sample message so we can try to reproduce this issue in-house to test!
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    rungsan is offline Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11
    Rep Power
    9

    Default

    These are sample files. Header files I capture from Thunderbird.

    Thanks,
    rungsan
    Attached Images Attached Images

  4. #4
    dkarp is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default Nope, not a screenshot

    We need the actual headers and body of the message, not a screenshot of your app.
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  5. #5
    rungsan is offline Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    11
    Rep Power
    9

    Default

    Sory, now these are original files and a thai text file for test.

    Thanks
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    meltingrobot is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Default

    I'm having the same kind of trouble with a user that receives emails from her daughter in Chinese, I believe gb2312. The originating email is coming from Yahoo. I am using ZCS Network 4.5.2

  7. #7
    meltingrobot is offline Senior Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    62
    Rep Power
    8

    Default

    Any workarounds or ideas for this problem?

  8. #8
    dkarp is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    1,433
    Rep Power
    12

    Default Post a sample message...

    You need to give us a sample message that casues this issue. Without that, the symptoms aren't specific enough to reproduce and fix your issue...

    (Show Original to get the original message, save to disk, attach to a posting.)
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  9. #9
    melody is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    32
    Rep Power
    8

    Exclamation Same problem with arabic language

    Hi,
    I have same problem but with arabic language. I think this is a problem with all right-t0-left languages. Is there a solution for this problem?
    Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 01-31-2006, 08:10 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •