Results 1 to 3 of 3

Thread: Unknown encoding: UTF-8 Ubuntu 10 and ZCS 6.0.10

  1. #1
    det
    det is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    36
    Rep Power
    5

    Default Unknown encoding: UTF-8 Ubuntu 10 and ZCS 6.0.10

    Hi,

    I am having the ff. errors in /opt/zimbra/log/sync.log. It is consuming so much disk IO and grows the log file so much faster. any idea how to get rid of this?

    sync - Exception processing server change; item skipped
    java.io.IOException: Unknown encoding: UTF-8



    thanks in advance,
    det

  2. #2
    JMReilly is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default

    Did you have any luck with this problem? I have a very similar issue. It looks like this may have been fixed in release 7.1.1. I'm at 6.0.12. Just wondering if there is a quick fix without downtime. Thanks.

  3. #3
    det
    det is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Singapore
    Posts
    36
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by JMReilly View Post
    Did you have any luck with this problem? I have a very similar issue. It looks like this may have been fixed in release 7.1.1. I'm at 6.0.12. Just wondering if there is a quick fix without downtime. Thanks.
    i have re-setup the user's phone. remove the account and re-create again. in my case the error stopped after that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •