Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 36

Thread: [SOLVED] Problem with Client search results

  1. #1
    mcevoys is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ridgefield, CT
    Posts
    152
    Rep Power
    9

    Default [SOLVED] Problem with Client search results

    Running ZCS 7.01NE 32 bit.

    For the past few weeks, one of my users has had issues with email searches...searches return no results, or results unrelated to the search.

    Searching for a verifiable email (I can find it in the inbox) by one of the more unique words in the body fail to return that email in search results (if it returns any).

    I have reindexed the users mailbox, with no change.

    Any ideas?

  2. #2
    mcevoys is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ridgefield, CT
    Posts
    152
    Rep Power
    9

    Default

    Anyone have some ideas?

  3. #3
    xeon is offline Advanced Member
    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    212
    Rep Power
    6

    Default

    Using the web client search?

  4. #4
    mcevoys is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ridgefield, CT
    Posts
    152
    Rep Power
    9

    Default

    >>Using the web client search?

    Yes

  5. #5
    mcevoys is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ridgefield, CT
    Posts
    152
    Rep Power
    9

    Default

    So no ideas?

  6. #6
    mcevoys is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ridgefield, CT
    Posts
    152
    Rep Power
    9

    Default

    Upgraded to 7.10NE...search is still broken, forums still silent.

  7. #7
    jasonm is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    15
    Rep Power
    4

    Default

    I just had a client report in with similar issues. I am going to try to reindex that mailbox this afternoon and see if that helps.

  8. #8
    mcevoys is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ridgefield, CT
    Posts
    152
    Rep Power
    9

    Default

    Reindexing didn't help....still not resolved.

  9. #9
    mcevoys is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ridgefield, CT
    Posts
    152
    Rep Power
    9

    Default

    If mailbox size/quantity are a factor, she has

    ~14,900 messages

    When I go to reindex, it counts off the first 188, then says reindex complete (takes about 15 seconds)

    Anyone know how to completely delete the index and recreate?

  10. #10
    mcevoys is offline Special Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Ridgefield, CT
    Posts
    152
    Rep Power
    9

    Default

    >>Anyone know how to completely delete the index and recreate?

    anyone?

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 8
    Last Post: 10-31-2012, 07:15 PM
  2. Search not showing received results
    By chimaster in forum General Questions
    Replies: 0
    Last Post: 03-14-2011, 06:35 PM
  3. Search within search
    By zocs in forum Users
    Replies: 0
    Last Post: 12-24-2007, 02:09 AM
  4. Search problem for ZCS documents
    By bellzerr in forum Users
    Replies: 3
    Last Post: 09-27-2006, 05:38 AM
  5. A problem about the Search.
    By sshgz in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 08-02-2006, 06:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •