Results 1 to 4 of 4

Thread: Spontaneous logouts on MacOS/FF4 with ZCS 6.0.12p1

  1. #1
    Rich Graves is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    717
    Rep Power
    9

    Default Spontaneous logouts on MacOS/FF4 with ZCS 6.0.12p1

    I've got at least 3 users who are getting kicked out "at random."

    It's not a session timeout. They were actively using ZCS. Jetty access log shows a request for loginOp=logout.

    Coincidences: upgrade from 6.0.9 to 6.0.12p1; all users running MacOS; all users running Firefox 4.0 or 4.0.1. No unusual FF extensions.

    Anyone else seeing this, or have troubleshooting suggestions?

    Code:
    *.*.*.* -  -  [19/Apr/2011:14:19:52 +0000] "GET /zimbra?loginOp=logout HTTP/1.1" 302 0 "https://mail.example.com/zimbra/" "Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.5; rv:2.0.1) Gecko/20100101 Firefox/4.0.1"

  2. #2
    rchinn is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Missouri
    Posts
    30
    Rep Power
    7

    Default

    Did you find a solution for this? I just had a user report a similar problem with Firefox 4.0.1 on a Mac. We upgraded to 7.1 from 6.0.10 a couple of weeks ago. He reports, "Since I upgraded to Firefox 4.01 and the new Zimbra - it logs out in the middle of use".

  3. #3
    Rich Graves is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    717
    Rep Power
    9

    Default

    Workaround has been to recommend Chrome or Safari. :-(

    Now that I have a second site with this problem, I've entered https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=59892

  4. #4
    steve.beeman is offline Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    5

    Default

    Same thing is happening on my site. I tried running safari today and the same thing is occurring although less frequently. Mac OSX 10.6.7 with everything updated.

    Edit: I am also receiving this often on firefox 4.0.1 as the OP submitted. Didn't think that was clear originally.
    Last edited by steve.beeman; 05-19-2011 at 06:01 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Trouble Sending mail - All Messages deferred!
    By SiteDiscovery in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 09-03-2009, 04:52 AM
  2. ZCS 5.0 FOSS is Released!!!
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-2007, 12:21 PM
  3. Replies: 41
    Last Post: 10-29-2007, 02:36 PM
  4. ZCS 3.2 Beta Available
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 31
    Last Post: 07-07-2006, 03:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •