Results 1 to 4 of 4

Thread: No Certificate Manager Link under tools?

  1. #1
    dwfallin is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Memphis
    Posts
    30
    Rep Power
    6

    Default No Certificate Manager Link under tools?

    we started with 5.0, upgraded to 6.0 and now have upgraded to 7.1. basically, it appears everything is working ok now (had some issues with logger and permissions), except we need to renew our commercial ssl certificate.
    i know that the last time we did this, we used the gui to do it and it actually worked quite well - problem is i cant remember if we were on 5.0 or 6.0 when we did it, and now there is ONLY Mail Queues under the tools section in the admin console?
    why is that? is it because we're running the community edition?

    thanks

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Deploy the Admin zimlets (or make sure they've been deployed), here's the details (this is for NE): [SOLVED] Pilot Implementation. Admin UI appears incomplete
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    dwfallin is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Memphis
    Posts
    30
    Rep Power
    6

    Default

    ahhh!! that looks like its it! i will try this tonight and update then, thanks much!
    curious - how would they get un-deployed? can an upgrade do that?

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,491
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by dwfallin View Post
    ahhh!! that looks like its it! i will try this tonight and update then, thanks much!
    curious - how would they get un-deployed? can an upgrade do that?
    The software is removed during an upgrade and the new version is installed and the zimlets should be deployed. You can look in the upgrade log file and see what happened with the deployment of those zimlets.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Problem with commercial certificate
    By ppaixao in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 06-05-2012, 01:49 PM
  2. [SOLVED] Deploy Zimbra Certificate error
    By feiticeir0 in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 04-21-2011, 02:42 AM
  3. Certificate fun...
    By TommyTheKid in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 02-12-2008, 05:32 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 11-05-2007, 06:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •