Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Accounts don't sync (2 Servers)

  1. #1
    inaut is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Cool [SOLVED] Accounts don't sync (2 Servers)

    Hello

    Zimbra Version: 6.0.12 OSS

    I've a Problem with my 2 Zimbra Servers (Replication)
    1 have two Zimbra Servers and two Domains
    One is LDAP Master the other is Slave

    Everything was working since July 2010

    But now i have a Problem:
    If I create a new Account on Server 2 i can see the Account on Server 1 but not on Server 2.
    But if i change an account (e.g. Contact Information) on one Server i can see the changes on the other. It works in every direction.
    Only new Accounts are not visible on Server 2.

    I tried to create new Certificates, but this did not help.
    On Server 1 I see this in zimbra.log
    Code:
    Apr  9 22:44:28 server1 slapd[2188]: slap_queue_csn: queing 0x4185e340 20110409204428.087896Z#000000#000#000000
    Apr  9 22:44:28 server1 slapd[2188]: slap_graduate_commit_csn: removing 0x6f2a2a0 20110409204428.087896Z#000000#000#000000
    Apr  9 22:44:28 server1 slapd[2188]: slap_queue_csn: queing 0x39b1810 20110409204428.087896Z#000000#000#000000
    Apr  9 22:44:28 server1 slapd[2188]: slap_graduate_commit_csn: removing 0x8838240 20110409204428.087896Z#000000#000#000000
    zimbra.log Server 2
    Code:
    Apr 10 04:49:57 server2 slapd[8835]: slap_client_connect: URI=ldap://XXXXXXXXXX:389 Error, ldap_start_tls failed (-11) 
    Apr 10 04:49:57 server2 slapd[8835]: do_syncrepl: rid=100 rc -11 retrying
    Server 1 is in Austria, Server 2 is in China - this is the reason for the time difference.

    The LDAP Passwords are the same on both Servers.
    If i try to connect with ldapsearch..... i have to enter the LDAP Password and it works.

    Now i have really no idea...
    So i hope someone can help me...
    Thanks!

  2. #2
    Fox_sibirsky is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Russia, Novosibirsk
    Posts
    31
    Rep Power
    5

    Default

    Look here
    Ubunutu 8.04x64 6.10 -> 7.01 Multiserver

    .... Aftrer upgrade replication between ldap wasn't work. I copied ca.key and ca.pem from ldap-master to slave, then ran on slave:

    "zimbra@host:$ ln -f -s ca.pem /opt/zimbra/conf/ca/`openssl x509 -hash -noout -in /opt/zimbra/conf/ca/ca.pem`.0"

  3. #3
    inaut is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default

    Thank's!
    Now it's working again...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Account sync between remote zimbra servers
    By MobiusNZ in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 02-04-2011, 09:04 AM
  2. Sync 2 zimbra servers
    By rhouston in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-03-2010, 04:12 AM
  3. Replies: 13
    Last Post: 11-20-2008, 12:42 PM
  4. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 01:01 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 03-20-2006, 10:50 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •