Results 1 to 3 of 3

Thread: extra option for zmmailboxmove?

  1. #1
    mrios is offline Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Question extra option for zmmailboxmove?

    I've been happily using zmmailboxmove to move some users off of a Zimbra server onto a new Zimbra mailbox server. Everything was hunky-dory until I hit a user's LARGE mailbox.

    I discovered, after filling up the /opt/zimbra partition, that zmmailboxmove uses scratch space under that directory to build up the account file to transfer, and only when it's built does it do the transfer. I'm on a logical volume...but due to circumstance, I'm unable to grow the partition to accommodate this user.

    Is there a way to direct zmmailboxmove to use a different scratch space? If not, is there a sane/simple way to transfer a user's account to a mailbox server without using zmmailboxmove or causing this user or me any undue pain?

    Thanks!
    mike r.

  2. #2
    Krishopper is offline Dedicated Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    775
    Rep Power
    9

    Default

    Try adding "--tempDir <dir>" to the zmmailboxmove command. That will allow you to provide a new location for the temporary files.
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

  3. #3
    mrios is offline Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    No good:

    zimbra@zimbra:~$ zmmailboxmove --tempDir /mnt/zmmm -a some_account@zimbra.dom.ain -t new_server.dom.ain
    Error parsing command line arguments: Unrecognized option: --tempDir

    My profile, version, etc. is correct. Somebody loan me a clue! :-)

    mike r.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 06-17-2012, 10:56 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 07-15-2011, 08:09 AM
  3. ZCS 6.08 (x64) install fails at ldapinit
    By bastion_63 in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 10-20-2010, 12:52 PM
  4. Document Table of Contents appends extra "/"
    By tecnalb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-31-2007, 07:39 AM
  5. Extra Mime Parts?
    By mghaught in forum Developers
    Replies: 1
    Last Post: 03-21-2006, 07:21 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •