Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Installing Comodo SSL : XXXXX ERROR: Invalid Certificate

  1. #1
    rbreck is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    4

    Default [SOLVED] Installing Comodo SSL : XXXXX ERROR: Invalid Certificate

    I am having trouble getting a Comodo cert installed from the GUI or CLI.

    Code:
    [root@webmail robb]# /opt/zimbra/bin/zmcertmgr verifycrt comm /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.key ./commercial.crt ./ca_chain.crt
    
    ** Verifying ./commercial.crt against /opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.key
    Certificate (./commercial.crt) and private key (/opt/zimbra/ssl/zimbra/commercial/commercial.key) match.
    XXXXX ERROR: Invalid Certificate: ./commercial.crt: /C=US/ST=UT/L=Salt Lake City/O=The USERTRUST Network/OU=http://www.usertrust.com/CN=UTN-USERFirst-Hardware
    error 2 at 2 depth lookup:unable to get issuer certificate
    I saw a similar issue in the forums and the guy mentioned that he'd chosen "Apache/ModSSL" instead of Tomcat when he submitted the csr. I made the same mistake and asked Comodo about it and they said they only check that for informational purposes, it doesn't affect the certificate generated.

    Is there anything else that could be causing this?

  2. #2
    rbreck is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    4

    Default

    Sorry to bump -- just wondering if anyone has ever seen this issue? Our old certificate expires today and I'm desperate to get the new one installed

  3. #3
    rbreck is offline Active Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    34
    Rep Power
    4

    Default

    Woo, I got it working.

    I went to another one of our Zimbra servers and compared the ca-bundles from comodo. The one they sent this time only had 2 certificates chained, but the one they sent last time had 3.

    I tried the one they sent for the other server with this server and it works great. Guess it's an issue on their end.

    Haha.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 02:36 AM
  2. [SOLVED] Problem with commercial certificate
    By ppaixao in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 06-05-2012, 01:49 PM
  3. Install a commercial SSL certificate ??
    By nick20 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 06-23-2010, 03:08 AM
  4. Self-Signed SSL Certificate Causing Crash
    By VxJasonxV in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-06-2007, 01:24 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •