Results 1 to 8 of 8

Thread: [SOLVED] zco signature does sync by 7.0.1

  1. #1
    maumar is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Small village in the center of Italy
    Posts
    348
    Rep Power
    8

    Default [SOLVED] zco signature does sync by 7.0.1

    This is NE 7.0.1 and ZCO 7.0.1 .6307
    I am having trouble with signature.
    After upgraded to 7.0.1, when i create a signature into Outlook 2010, this signature is synced with server.
    This is an issue for my customer. The signature is bigger 1024 (i was able to overcome this issue changing zimbraMailSignatureMaxLength) and it contains an imagine.
    The signature is created using a word file with an imagine embedded.
    This is a very common situation, besides all.
    Signature with imagine embedded are not supported yet, sadly.
    So, what i need now is to know the following:

    how can i avoid this sync of outlook signature with webmail signature.
    I mean: can i have an html flat signature on webmail and a very complex signature on outlook client?

    I tried to set
    Code:
     zmprov ma xxxxx@xxxxx.it zimbraPrefMailSignatureStyle internet
    but it does not helps.

    i hope to have been clear

  2. #2
    maumar is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Small village in the center of Italy
    Posts
    348
    Rep Power
    8

    Default

    Outlook
    Zimbra Menu
    Advance Settings
    Uncheck Signature Sync

  3. #3
    dsanchez is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default No solved sync signature outlook zimbra

    Hi,

    this solution no resolves the problem, Is there a solution? I can't sync the signatures.

    Thanks.

    Diego.

  4. #4
    maumar is offline Elite Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Small village in the center of Italy
    Posts
    348
    Rep Power
    8

    Default

    last
    patch address this issue, too:
    Code:
    -Users unable to send mail after upgrading to 7.0.1 (signatures issue)

  5. #5
    melevy is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default That patch didn't work for me

    I have a client using Outlook 2003, when they edit their signature and immediately afterward compose a new email, the image is already gone. CLIENTS ARE UPSET! WHEN WILL THIS BE FIXED?

    I was able to disable the signature sync using the toolbar and this allowed the images to persist in the signature. But I can't find the toolbar in 2007. Under View-Toolbars I have only the standard, advanced, & web.
    Last edited by melevy; 04-11-2011 at 06:51 PM.

  6. #6
    dsanchez is offline Starter Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default Office 2007 no sync signature

    Hi,

    Outlook 2007 you must click in Tools > Customize > check technical assistance zimbra

    You must view new Zimbra Toolbar, click y Advance and uncheck sync signatures.

  7. #7
    melevy is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default Dumped ZCO 7

    Went back to Outlook Connector 6.01. Works just fine with Server 7.01, and doesn't screw up the images in the signature. I don't need or care about the signature sync, if I have to set it up twice (once in outlook and again in WebUI) it's better than what 7.01 was doing.

  8. #8
    dmajewski is offline New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default

    For a more permanent solution, I just posted a topic over on this forum on how to fix this.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCO install as SYSTEM failed
    By roussel2nis in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 11
    Last Post: 12-16-2010, 07:56 AM
  2. Replies: 13
    Last Post: 11-20-2008, 12:42 PM
  3. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 01:01 PM
  4. ZCO sync problem "too large mailbox"
    By Fabio in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 09-26-2006, 08:30 AM
  5. ZCO Initial Sync
    By vertigox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 08-30-2006, 10:35 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •