Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15

Thread: can't download Zimbra connector

  1. #1
    leiw is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default can't download Zimbra connector

    Hello,

    Version: Zimbra Collaboration Suite Open Source Edition 7.0.1

    1. I can't see Zimbra connector at download page:

    http://www.upload-jpg.com/images.php/5aa801333/01.jpg

    2. and then goto https://ip_address:7071/downloads/index.html:

    http://www.upload-jpg.com/images.php/c1b9a1347/02.jpg

    3. After click downlaod 32bits Zimbra connector, it has Forbidden appeared ..

    http://www.upload-jpg.com/images.php/0563d1341/03.jpg

    Please help !

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by leiw View Post
    Version: Zimbra Collaboration Suite Open Source Edition 7.0.1

    1. I can't see Zimbra connector at download page:
    There is no Outlook Connector for the Open Source edition of Zimbra, it's an NE feature.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    leiw is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    There is no Outlook Connector for the Open Source edition of Zimbra, it's an NE feature.
    Do you mean Microsoft Outlook Email, Contact, Calendar and Task sync ?

    If so, I want use POP3 with outlook and tried to use the following login but failed:

    name: abc@domain.com
    password: 123456

    Could you tell me how to login ?

    Thanks !

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by leiw View Post
    Do you mean Microsoft Outlook Email, Contact, Calendar and Task sync ?
    What other 'connector' were you expecting to see on the download page?

    Quote Originally Posted by leiw View Post
    If so, I want use POP3 with outlook and tried to use the following login but failed:

    name: abc@domain.com
    password: 123456

    Could you tell me how to login ?!
    Enter the required settings for your server into the Outlook mail settings.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    leiw is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    What other 'connector' were you expecting to see on the download page?

    Enter the required settings for your server into the Outlook mail settings.
    1. You can see above URL.

    2. Yes, but still fail...

  6. #6
    leiw is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    What other 'connector' were you expecting to see on the download page?

    Enter the required settings for your server into the Outlook mail settings.
    Hello,

    I followed below URL to setup POP3 by outlook, but still fail..

    Zimbra Hosting Provider | Highland Solutions, Chicago

    Also done for following setting:

    Disable MTA and POP TSL

    Please help !
    Last edited by leiw; 03-17-2011 at 03:52 AM.

  7. #7
    leiw is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    What other 'connector' were you expecting to see on the download page?

    Enter the required settings for your server into the Outlook mail settings.
    Anyone can help ?

  8. #8
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,586
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by leiw View Post
    Anyone can help ?
    Not really - saying it's 'not working' working doesn't tell us anything.

    You're not giving any information about any errors you see, no information about the Zimbra server, nor the version of Zimbra that's installed. Update your forum profile with the output of the following command (do not post the output here):

    Code:
    zmcontrol -v
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #9
    leiw is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    Not really - saying it's 'not working' working doesn't tell us anything.

    You're not giving any information about any errors you see, no information about the Zimbra server, nor the version of Zimbra that's installed. Update your forum profile with the output of the following command (do not post the output here):

    Code:
    zmcontrol -v
    When testing it by Outlook:
    Login to POP3 server that pop-up login screen.

    And just checked /var/log/zimbar.log

    Mar 19 05:37:47 help4suicide postfix/smtpd[9049]: NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[10.0.0.2]: 554 5.7.1 <asda@asd.com>: Relay access denied; from=<asda@asd.com> to=<asda@asd.com> proto=ESMTP helo=<kongxp>
    Mar 19 05:37:47 help4suicide postfix/smtpd[9049]: lost connection after RCPT from unknown[10.0.0.2]
    Mar 19 05:37:47 help4suicide postfix/smtpd[9049]: disconnect from unknown[10.0.0.2]
    Mar 19 05:37:54 help4suicide postfix/smtpd[9049]: connect from unknown[10.0.0.2]
    Mar 19 05:37:54 help4suicide postfix/smtpd[9049]: NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[10.0.0.2]: 554 5.7.1 <asda@asd.com>: Relay access denied; from=<asda@asd.com> to=<asda@asd.com> proto=ESMTP helo=<kongxp>
    Mar 19 05:37:54 help4suicide postfix/smtpd[9049]: lost connection after RCPT from unknown[10.0.0.2]
    Mar 19 05:37:54 help4suicide postfix/smtpd[9049]: disconnect from unknown[10.0.0.2]
    Mar 19 05:38:04 help4suicide zmmailboxdmgr[9391]: status requested
    Mar 19 05:38:04 help4suicide zmmailboxdmgr[9391]: status OK
    Mar 19 05:38:39 help4suicide postfix/smtpd[8069]: timeout after END-OF-MESSAGE from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Mar 19 05:38:39 help4suicide postfix/smtpd[8069]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]

  10. #10
    leiw is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by leiw View Post
    When testing it by Outlook:
    Login to POP3 server that pop-up login screen.
    Mar 19 05:37:47 help4suicide postfix/smtpd[9049]: NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[10.0.0.2]: 554 5.7.1 <asda@asd.com>: Relay access denied; from=<asda@asd.com> to=<asda@asd.com> proto=ESMTP helo=<kongxp>
    Mar 19 05:37:47 help4suicide postfix/smtpd[9049]: lost connection after RCPT from unknown[10.0.0.2]
    Mar 19 05:37:47 help4suicide postfix/smtpd[9049]: disconnect from unknown[10.0.0.2]
    Mar 19 05:37:54 help4suicide postfix/smtpd[9049]: connect from unknown[10.0.0.2]
    Mar 19 05:37:54 help4suicide postfix/smtpd[9049]: NOQUEUE: reject: RCPT from unknown[10.0.0.2]: 554 5.7.1 <asda@asd.com>: Relay access denied; from=<asda@asd.com> to=<asda@asd.com> proto=ESMTP helo=<kongxp>
    Mar 19 05:37:54 help4suicide postfix/smtpd[9049]: lost connection after RCPT from unknown[10.0.0.2]
    Mar 19 05:37:54 help4suicide postfix/smtpd[9049]: disconnect from unknown[10.0.0.2]
    Mar 19 05:38:04 help4suicide zmmailboxdmgr[9391]: status requested
    Mar 19 05:38:04 help4suicide zmmailboxdmgr[9391]: status OK
    Mar 19 05:38:39 help4suicide postfix/smtpd[8069]: timeout after END-OF-MESSAGE from localhost.localdomain[127.0.0.1]
    Mar 19 05:38:39 help4suicide postfix/smtpd[8069]: disconnect from localhost.localdomain[127.0.0.1]

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 03:31 AM
  2. Issues after upgrading from 6.0.10 to 7
    By rhorist in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-25-2011, 08:38 AM
  3. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •