Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Zimbra admin, no services, no stats running.

  1. #1
    pmccrackan's Avatar
    pmccrackan is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Perth
    Posts
    38
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Zimbra admin, no services, no stats running.

    Hi, I have installed Zimbra 7 Network Edition ( trial ) on SLES 11. SP1 64 bit.
    It has been running fine for a few days now.
    When I log on to the Zimbra admin page I am greeted with the Server Status and according to that page none of my services are running, but typing zmcontrol status shows they are all running fine.
    Also, I'm not getting any stats. As soon as I go to the Stats pages I get en error pop up.

    Zimbra Administration
    Message: System Failure. Unable to read logger stats Error Code
    Service FAILURE Method : [Unknown] Details Soap Receiver.

    Any ideas on what to do?
    Thanks for any assistance.
    Regards Peter.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

  3. #3
    pmccrackan's Avatar
    pmccrackan is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    Perth
    Posts
    38
    Rep Power
    5

    Default

    Thanks for those links, they did not come up in my googling. I must have had a bad google day that day.
    Anyway, it made interesting reading and I liked the idea of running this so Much :

    Note: as best practice, we always tail -f /var/log/messages on a separate terminal during installs and upgrades.

    That I went ahead and did a reinstall on a clean VM. This time around everything worked fine so I don't know what went wrong on the previous install.
    These are just Lab installations anyway.

    Regards Peter.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Unable to start all of the blackberry services
    By scasperson in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 8
    Last Post: 11-18-2011, 07:30 AM
  2. fatal: parameter "smtpd_recipient_restrictions"
    By Robin in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 12-22-2010, 05:48 AM
  3. [SOLVED] PID services not running
    By raghuram1980 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2010, 09:24 AM
  4. DNS Questions and Trouble Installing
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 03:27 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •