Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: [SOLVED] Daily mail report empty

  1. #1
    przyswa is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] Daily mail report empty

    Hi,

    Since my last upgrade to v6.0.9 the Daily mail report are empty as show the attached image

    How to fix ?

    Thanks in advance.

    Sam.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by przyswa; 03-14-2011 at 12:06 PM.
    Release 6.0.9_GA_2686.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition. On Debian 5.0 Vserver

  2. #2
    przyswa is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    6

    Default

    So...

    No news, bad news

    Sam.
    Release 6.0.9_GA_2686.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition. On Debian 5.0 Vserver

  3. #3
    Saturdays is offline Advanced Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    4

    Default

    Paste the output of,

    /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport

    and

    zmcontrol status

  4. #4
    przyswa is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    6

    Default

    Ok but the "/opt/zimbra/libexec/zmdailyreport" give an empty report too !?

    zimbra@zimbra:/$ /opt/zimbra/libexec/zmdailyreport

    Grand Totals
    ------------
    messages

    0 received
    0 delivered
    0 forwarded
    0 deferred
    0 bounced
    0 rejected (0%)
    0 reject warnings
    0 held
    0 discarded (0%)

    0 bytes received
    0 bytes delivered
    0 senders
    0 sending hosts/domains
    0 recipients
    0 recipient hosts/domains


    Per-Hour Traffic Summary
    time received delivered deferred bounced rejected
    --------------------------------------------------------------------
    0000-0100 0 0 0 0 0
    0100-0200 0 0 0 0 0
    0200-0300 0 0 0 0 0
    0300-0400 0 0 0 0 0
    0400-0500 0 0 0 0 0
    0500-0600 0 0 0 0 0
    0600-0700 0 0 0 0 0
    0700-0800 0 0 0 0 0
    0800-0900 0 0 0 0 0
    0900-1000 0 0 0 0 0
    1000-1100 0 0 0 0 0
    1100-1200 0 0 0 0 0
    1200-1300 0 0 0 0 0
    1300-1400 0 0 0 0 0
    1400-1500 0 0 0 0 0
    1500-1600 0 0 0 0 0
    1600-1700 0 0 0 0 0
    1700-1800 0 0 0 0 0
    1800-1900 0 0 0 0 0
    1900-2000 0 0 0 0 0
    2000-2100 0 0 0 0 0
    2100-2200 0 0 0 0 0
    2200-2300 0 0 0 0 0
    2300-2400 0 0 0 0 0

    Host/Domain Summary: Message Delivery (top 50)
    sent cnt bytes defers avg dly max dly host/domain
    -------- ------- ------- ------- ------- -----------

    Host/Domain Summary: Messages Received (top 50)
    msg cnt bytes host/domain
    -------- ------- -----------

    top 50 Senders by message count: none

    top 50 Recipients by message count: none

    top 50 Senders by message size: none

    top 50 Recipients by message size: none

    message deferral detail: none

    message bounce detail (by relay): none

    message reject detail: none

    message reject warning detail: none

    message hold detail: none

    message discard detail: none

    smtp delivery failures: none

    Warnings: none

    Fatal Errors: none

    Panics: none

    Master daemon messages: none
    and "zmcontrol status" show nothing wrong !?


    zimbra@zimbra:/$ zmcontrol status
    Host zimbra.geismar.com
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Running
    mta Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running
    Thanks for your help.

    Sam.
    Release 6.0.9_GA_2686.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition. On Debian 5.0 Vserver

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by przyswa View Post
    So...

    No news, bad news
    No, just a lack of information. What's the status of the services? What's in the /var/log/zimbra.log file - anything that relates to messages being sent/received? Is your syslog service running?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    przyswa is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    No, just a lack of information. What's the status of the services? What's in the /var/log/zimbra.log file - anything that relates to messages being sent/received? Is your syslog service running?
    After looking the logs they are no more rotated since the last upgrade to 6.0.9 the logrotate cron job return an error:

    ./logrotate
    error: zimbra:5 unknown user 'USER'
    Why !

    Sam.
    Release 6.0.9_GA_2686.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition. On Debian 5.0 Vserver

  7. #7
    przyswa is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    6

    Default

    So, I found the bug and the fix here

    Why this bug is not fixed in the 6.0.9 ?

    In fact I never upgraded wthout problem...

    Sam.
    Release 6.0.9_GA_2686.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition. On Debian 5.0 Vserver

  8. #8
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by przyswa View Post
    Why this bug is not fixed in the 6.0.9 ?
    For the simple reason that it wasn't reported until ZCS 6.0.9.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  9. #9
    przyswa is offline Senior Member
    Join Date
    Jun 2008
    Posts
    59
    Rep Power
    6

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    For the simple reason that it wasn't reported until ZCS 6.0.9.
    Right... it's a good reason, but this bug was notified on Zimbra forum here

    Sam.
    Release 6.0.9_GA_2686.DEBIAN5 DEBIAN5 FOSS edition. On Debian 5.0 Vserver

  10. #10
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by przyswa View Post
    Right... it's a good reason, but this bug was notified on Zimbra forum here
    Bugs do not get fixed unless they are reported in bugzilla, a forum thread on a particular topic/problem does not get to the attention of the developers.

    If you also look at the forum thread on the problem you'll see it was posted a day after the bug report was filed against 6.0.9.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 06:47 AM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •