Results 1 to 6 of 6

Thread: I don't receive mail after a licenze expiration

  1. #1
    danilo.pellegrini is offline New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default I don't receive mail after a licenze expiration

    Hi, today my trial license is expired at 11.00 AM, I'm waiting for the official license and Zimbra Sales team have send to me a temporary license.

    I have installed and the expiration date is correct 31 March but.....I don't receive any e-mail. I send correctly, MX Checker is correct, and I don't receive any error on the sender mail address.

    All services are green, I have space on the hard drive....

    Help please........

  2. #2
    gvillari is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Italy
    Posts
    160
    Rep Power
    5

    Default

    Hi,

    try to send an email to yourself, and check the Log Files, especially /var/log/zimbra.log, on your MTA server.

    Put the output here.

    Regards

  3. #3
    danilo.pellegrini is offline New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by gvillari View Post
    Hi,

    try to send an email to yourself, and check the Log Files, especially /var/log/zimbra.log, on your MTA server.

    Put the output here.

    Regards
    The external flow is perfect!!!

    "Mar 8 16:13:06 zimbra zmmailboxdmgr[2291]: status requested
    Mar 8 16:13:06 zimbra zmmailboxdmgr[2291]: status OK
    Mar 8 16:13:27 zimbra postfix/smtpd[32286]: connect from va3ehsobe006.messaging.microsoft.com[216.32.180.16]
    Mar 8 16:13:27 zimbra postfix/smtpd[32286]: setting up TLS connection from va3ehsobe006.messaging.microsoft.com[216.32.180.16]
    Mar 8 16:13:27 zimbra postfix/smtpd[32286]: Anonymous TLS connection established from va3ehsobe006.messaging.microsoft.com[216.32.180.16]: TLSv1 with cipher AES128-SHA (128/128 bits)
    Mar 8 16:13:28 zimbra postfix/smtpd[32286]: 5F488342CB: client=va3ehsobe006.messaging.microsoft.com[216.32.180.16]
    Mar 8 16:13:29 zimbra postfix/cleanup[2815]: 5F488342CB: message-id=<6ED6B77819CF1B40B16BFAD3B50C756B03C47C2361@IE2 RD2XVS131.red002.local>
    Mar 8 16:13:29 zimbra postfix/qmgr[19165]: 5F488342CB: from=<danilo.pellegrini@xxx.it>, size=17090, nrcpt=1 (queue active)
    Mar 8 16:13:29 zimbra amavis[18325]: (18325-01) ESMTP::10024 /opt/zimbra/data/amavisd/tmp/amavis-20110308T161329-18325: <danilo.pellegrini@phi.it> -> <massimo.papetti@xxx.it> SIZE=17090 Received: from zimbra.xxx.it ([127.0.0.1]) by localhost (zimbra.xxx.it [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024) with ESMTP for <massimo.papetti@xxx.it>; Tue, 8 Mar 2011 16:13:29 +0100 (CET)
    Mar 8 16:13:29 zimbra amavis[18325]: (18325-01) Checking: rMWiTQwS4VHR [216.32.180.16] <danilo.pellegrini@xxx.it> -> <massimo.papetti@xxx.it>
    Mar 8 16:13:29 zimbra postfix/smtpd[32286]: disconnect from va3ehsobe006.messaging.microsoft.com[216.32.180.16]
    "


    In Zimbra admin when I open a user I see 0 MB but when I open the account there is old mail, the latest 10.59....

    Thnak you

  4. #4
    gvillari is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Italy
    Posts
    160
    Rep Power
    5

    Default

    Hi,

    For clarity, you have to put also the lines that follow the last you have post:

    'Mar 8 16:13:29 zimbra postfix/smtpd[32286]: disconnect from va3ehsobe006.messaging.microsoft.com[216.32.180.16]'

    Does this problem involve all accounts?

    Regards

  5. #5
    danilo.pellegrini is offline New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by gvillari View Post
    Hi,

    For clarity, you have to put also the lines that follow the last you have post:

    'Mar 8 16:13:29 zimbra postfix/smtpd[32286]: disconnect from va3ehsobe006.messaging.microsoft.com[216.32.180.16]'

    Does this problem involve all accounts?

    Regards
    Yes all account, the external/internal mail flow appear to be correct but i don't receive any mail on the weMar 8 17:03:07 zimbra zmmailboxdmgr[26521]: status requested
    Mar 8 17:03:07 zimbra zmmailboxdmgr[26521]: status OK
    Mar 8 17:03:08 zimbra postfix/smtpd[17729]: connect from 114-42-60-138.dynamic.hinet.net[114.42.60.138]
    Mar 8 17:03:08 zimbra postfix/smtpd[17729]: lost connection after CONNECT from 114-42-60-138.dynamic.hinet.net[114.42.60.138]
    Mar 8 17:03:08 zimbra postfix/smtpd[17729]: disconnect from 114-42-60-138.dynamic.hinet.net[114.42.60.138]
    Mar 8 17:03:20 zimbra postfix/smtpd[21547]: warning: 113.167.72.60: address not listed for hostname localhost
    Mar 8 17:03:20 zimbra postfix/smtpd[21547]: connect from unknown[113.167.72.60]
    Mar 8 17:03:23 zimbra postfix/smtpd[21547]: 720DD34327: client=unknown[113.167.72.60]
    Mar 8 17:03:26 zimbra postfix/cleanup[18771]: 720DD34327: message-id=<000001cbddaa56b719103c48a771@localhost>
    Mar 8 17:03:26 zimbra postfix/qmgr[15929]: 720DD34327: from=<gignilliatm@swetsystems.com>, size=2267, nrcpt=1 (queue active)
    Mar 8 17:03:26 zimbra amavis[15426]: (15426-01) ESMTP::10024 /opt/zimbra/data/amavisd/tmp/amavis-20110308T170326-15426: <gignilliatm@swetsystems.com> -> <gino.berlin@xxx.it> SIZE=2267 Received: from zimbra.xxx.it ([127.0.0.1]) by localhost (zimbra.tecnostyl.it [127.0.0.1]) (amavisd-new, port 10024) with ESMTP for <gino.berlin@xxx.it>; Tue, 8 Mar 2011 17:03:26 +0100 (CET)
    Mar 8 17:03:26 zimbra amavis[15426]: (15426-01) Checking: pai2aEt7mDrx [113.167.72.60] <gignilliatm@swetsystems.com> -> <gino.berlin@xxx.it>
    Mar 8 17:03:27 zimbra postfix/smtpd[21547]: disconnect from unknown[113.167.72.60]
    Mar 8 17:03:45 zimbra zmmailboxdmgr[27888]: status requested
    Mar 8 17:03:45 zimbra zmmailboxdmgr[27888]: status OK
    Mar 8 17:03:46 zimbra zmmailboxdmgr[27965]: status requested
    Mar 8 17:03:46 zimbra zmmailboxdmgr[27965]: status OKb interface or desktop.

    here another log extraction:

  6. #6
    danilo.pellegrini is offline New Member
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by gvillari View Post
    Hi,

    For clarity, you have to put also the lines that follow the last you have post:

    'Mar 8 16:13:29 zimbra postfix/smtpd[32286]: disconnect from va3ehsobe006.messaging.microsoft.com[216.32.180.16]'

    Does this problem involve all accounts?

    Regards
    Yes all account, and internal/external flow.

    The flow appear to be correct.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Problems with port 25
    By yogiman in forum Installation
    Replies: 57
    Last Post: 06-13-2011, 01:55 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  3. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 06:47 AM
  4. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  5. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •