Results 1 to 5 of 5

Thread: Thunderbird 3.1 and Zimbra 6.0.9, problems with POP3

  1. #1
    Najtssob is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    5

    Default Thunderbird 3.1 and Zimbra 6.0.9, problems with POP3

    How to connect thunderbird 3.1 to zimbra mail server via pop3 ?

    If I setup Tbird, to use plain pop3 and port 110 I get this error
    only valid after entering TLS mode
    If I use TLS encryption and port 995 I don't get nothing. No response, no error.
    Where to look in logfiles for this kinds of things ?


    Best regards, Najtssob.

  2. #2
    Najtssob is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    5

    Default

    Any ideas what to do ?

  3. #3
    lytledd is offline Elite Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    453
    Rep Power
    5

    Default

    Are you the administrator of the server?

    Doug
    Ben Franklin quote:

    "Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

  4. #4
    Najtssob is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    46
    Rep Power
    5

    Default

    I have access to the server, but I don't have much experiance abot administrating ZCS.

    I just turned on pop3 logging for account in question, but i found nothing in mailbox.log

    this is the command i used. Do I need to restart server ?
    zmprov addAccountLogger -s mailbox.domain.com accname@domain.com zimbra.pop debug

  5. #5
    lytledd is offline Elite Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Michigan
    Posts
    453
    Rep Power
    5

    Default

    When I've setup Thunderbird in the past, I've always either gone with IMAPS or POP3S (SSL versions of both).

    If you're trying to connect to a remote server, you'll want to make sure the appropriate ports are available on the the firewall.

    Doug
    Ben Franklin quote:

    "Those who would give up Essential Liberty to purchase a little Temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety."

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  3. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM
  5. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •