Results 1 to 2 of 2

Thread: Twilight theme broken or working as intended in version 7?

  1. #1
    funkknight is offline Junior Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default Twilight theme broken or working as intended in version 7?

    I just now upgraded my OSE install from 6.0.10 to version 7.0. The Twilight theme in version 7 seems wrong. The application tabs (mail,addressbook,calendar etc) and the title bar of the mini calendar have the dark red color, but the rest of the skin looks like a cross between Carbon and Smoke (steel gray color vs the black in version 6.0.10).

    Is this intended or does it sound like something is wrong with my install? All other themes seem to have the same color scheme as before.

    This is of concern because $work uses Twilight as the only theme currently. And although $work is a long ways away from going to 7 I can already hear the panic this major shift in color scheme will create.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by funkknight View Post
    I just now upgraded my OSE install from 6.0.10 to version 7.0. The Twilight theme in version 7 seems wrong. The application tabs (mail,addressbook,calendar etc) and the title bar of the mini calendar have the dark red color, but the rest of the skin looks like a cross between Carbon and Smoke (steel gray color vs the black in version 6.0.10).

    Is this intended or does it sound like something is wrong with my install? All other themes seem to have the same color scheme as before.

    This is of concern because $work uses Twilight as the only theme currently. And although $work is a long ways away from going to 7 I can already hear the panic this major shift in color scheme will create.
    There's nothing wrong with your install, I would guess it's intentional.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Unable to start all of the blackberry services
    By scasperson in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 8
    Last Post: 11-18-2011, 07:30 AM
  2. Debian - Upgrade from 4.5.6
    By magikman in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-19-2008, 12:59 PM
  3. Replies: 7
    Last Post: 11-02-2007, 11:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •