Results 1 to 2 of 2

Thread: lost signature when import account to new server

  1. #1
    kolomalo is offline Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    14
    Rep Power
    5

    Default lost signature when import account to new server

    Hi!!

    I'm playing with some servers, to test zcs v7. One of the tests was export an account from the preferences menu and then import to the new server. All ok except signature and visual preferences.

    Is this normal?


    Thanks

  2. #2
    kolomalo is offline Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    14
    Rep Power
    5

    Default

    nothing? nobody know?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. How to: cold standby server (no cluster)
    By fisch09 in forum Installation
    Replies: 50
    Last Post: 02-18-2014, 10:51 AM
  2. Replies: 19
    Last Post: 01-16-2014, 09:49 PM
  3. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  4. Keeping a backup server synced with live server
    By Q-Mike in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 04-11-2008, 01:40 PM
  5. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •