Results 1 to 4 of 4

Thread: Zimbra gui stats no data

  1. #1
    oliware is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    35
    Rep Power
    8

    Default Zimbra gui stats no data

    I have this version on a new server:

    Release 6.0.10_GA_2692.RHEL5_64_20101215170845 CentOS5_64 FOSS edition.

    [zimbra@zimbra2 zmstat]$ zmcontrol status
    Host zimbra2.oliware.eu
    antispam Running
    antivirus Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Running
    mta Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running

    [zimbra@zimbra2 zmstat]$ zmstatctl status
    Running: zmstat-io-x
    Running: zmstat-cpu
    Running: zmstat-io
    Running: zmstat-proc
    Running: zmstat-mtaqueue
    Running: zmstat-allprocs
    Running: zmstat-vm
    Running: zmstat-fd
    Running: zmstat-df
    Running: zmstat-mysql

    The first day, the sats where available in my zimbraAdmin (like #messages), now it only says no data available.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Have you tried some of the solutions in the forums: site:zimbra.com +"no stats" +solved - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    oliware is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    35
    Rep Power
    8

    Default

    The only thing I could find was a bug in a previous release & the command /opt/zimbra/libexec/zmfixperms --extended
    I've done this, but it's still the same, it says no data available, the only thing that does work in the stats section are the diskspace, sessions & mailboxquotum. The first 3 have no data (#messages, size & spam/AV)

  4. #4
    oliware is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Belgium
    Posts
    35
    Rep Power
    8

    Default

    still the same, any recommendations ?
    The mail with the daily stats is arriving ok, but nothing in the admin section.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 03:31 AM
  2. [SOLVED] Help, I think I am running Zimbra as root!
    By primaxx in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 10-06-2010, 11:04 AM
  3. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  4. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •