Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] zimbra bugzilla: unable to login

  1. #1
    rosch is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    113
    Rep Power
    4

    Default [SOLVED] zimbra bugzilla: unable to login

    I created a new account at Zimbra's bugzilla but I cannot login.
    I changed the password several times already but I keep getting this message:
    The username or password you entered is not valid.

    I didn't find any contact information there..so I am posting here.
    Feel free to move it to the correct forum section.

    Another minor thing: the login page says this:
    "If you have an account, but have forgotten your password, enter your login name below.."

    Entering the login name there does not work, the email is necessary..
    So this is either a typo or it is related to my account issue..

    many thanks,
    cheers.

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    Are you using your email address as the login id ? Have just tried mine and Bugzilla appears to be working okay.

  3. #3
    rosch is offline Special Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    113
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by uxbod View Post
    Are you using your email address as the login id ? Have just tried mine and Bugzilla appears to be working okay.
    No I wasn't.
    It's working fine with my email..I don't know why but I didn't think of that.

    Thanks a lot for the quick response .

    ps: at the registration you have to choose a (user)name so I thought that's what you have to use..
    They could give a hint about that at the login page..

    Solved

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  2. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 11:39 AM
  3. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM
  4. port 7071 not listening OS X install
    By leeimber in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 03-21-2006, 10:47 AM
  5. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •