Results 1 to 2 of 2

Thread: ZCS NE 6.0.10 multi server - Admin console

  1. #1
    Botolo is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    5
    Rep Power
    4

    Default ZCS NE 6.0.10 multi server - Admin console

    Hello guys,

    Yesterday I installed the ZCZ NE 6.0.10 on a multi server environment using Ubuntu Server 10.04.1 (x64).

    Here is my configuration:

    Host: Backend
    convertd Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running


    Host: Frontend
    antispam Running
    antivirus Running
    imapproxy Stopped
    zmnginxctl is not running
    memcached Running
    mta Running
    stats Running

    When I try to connect to the Admin Console (backend:7071....) the page keeps loading and than stops with nothing.
    But telnet works, the ports seems to be open..

    Am I missing something?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,470
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by Botolo View Post
    Hello guys,

    Yesterday I installed the ZCZ NE 6.0.10 on a multi server environment using Ubuntu Server 10.04.1 (x64).

    Here is my configuration:

    Host: Backend
    convertd Running
    ldap Running
    logger Running
    mailbox Running
    snmp Running
    spell Running
    stats Running


    Host: Frontend
    antispam Running
    antivirus Running
    imapproxy Stopped
    zmnginxctl is not running

    memcached Running
    mta Running
    stats Running

    When I try to connect to the Admin Console (backend:7071....) the page keeps loading and than stops with nothing.
    But telnet works, the ports seems to be open..

    Am I missing something?
    Might it be the fact that the proxy isn't running? You need to look in the log files to find out why.

    I'll also move this to the correct forum.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Move ZCS to new server
    By voxuantupc in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 10-15-2010, 09:15 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 04-15-2008, 03:59 AM
  4. migrating from zcs server to zcs
    By reza225 in forum Migration
    Replies: 1
    Last Post: 12-17-2007, 11:27 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •