Results 1 to 3 of 3

Thread: user can't sort by "From"

  1. #1
    mrios is offline Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default user can't sort by "From"

    I've included a missive from one of my users regarding the Zimbra web interface...can anyone give a pointer?

    Thanks!
    mike r.

    --------------------------------------------------------------------------------------
    When I move my mouse marker over the "Size," "Received," and "Subject" buttons above those fields (without pressing), they all open a small prompting widow telling me what the buttons do: "Sort by Size," "Sort by Received," and "Sort by Subject." If I press the left button, the mail is sorted according to the function indicated.

    HOWEVER, when I move the mouse marker over the "From" button, a small window is again opened, but it just says "From." If I press the left button nothing happens (As one might expect considering the "From"-only message.

    Unfortunately, I often used the "Sort by From" function when using Thunderbird since I often want to see other messages related to the same sender. I then revert back to "Sort by Receiver" display so as to present the most recent e-mail at the top (or bottom in the case of Thunderbird - so these are the only sorting functions I ever use.

    My browser is Mozilla Firefox version 3.6.13
    My PC is running Windows XP Professional

  2. #2
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default

    this happens in conversation mode. if you switch to message mode you can sort by from fine

  3. #3
    bdial's Avatar
    bdial is offline Moderator
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Baltimore
    Posts
    1,649
    Rep Power
    10

    Default

    forgot to mention theres a bug filed for this you can vote for

    Bug 7972 – Mail sort using FROM column for conversation view

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  3. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •