Results 1 to 3 of 3

Thread: Definitive list of Zimbra Error Codes

  1. #1
    martyn is offline New Member
    Join Date
    Jan 2011
    Posts
    3
    Rep Power
    4

    Default Definitive list of Zimbra Error Codes

    Hi,

    I apologise if this has been asked before, but I can't find anything with the search on here or on Google. Is there a list of all the error states that Zimbra could output dependent upon certain criteria not being met?

    An example of one I got back recently is :
    ERROR: service.INVALID_REQUEST (invalid request: Cannot add self as a member: username@domain.com)
    I know that is a primitive example, however it would be very helpful to know what other error messages could be received.

    I appreciate any replies.

    Regards

    Martyn

  2. #2
    swrightsls is offline Senior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Shawnigan Lake, BC, Canada
    Posts
    66
    Rep Power
    6

    Default

    I also just came across this error. Here is the situation: we have several external aliases that being hit by password attacks, and locking the recipient's mailbox. I deleted the alias, then created a DList with the same name. I am able to save the list, but when I try to add the recipient to the list, I get this error.

    I assume there is still something cached or stored in LDAP about the alias, but I can't find it...
    Release 7.1.4_GA_2555.UBUNTU8_64 UBUNTU8_64 NETWORK edition, Patch 7.1.4_P1

  3. #3
    LMStone's Avatar
    LMStone is offline Moderator
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    477 Congress Street | Portland, ME 04101
    Posts
    1,367
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by swrightsls View Post
    I also just came across this error. Here is the situation: we have several external aliases that being hit by password attacks, and locking the recipient's mailbox. I deleted the alias, then created a DList with the same name. I am able to save the list, but when I try to add the recipient to the list, I get this error.

    I assume there is still something cached or stored in LDAP about the alias, but I can't find it...

    We see this periodically as well...

    Flush the server cache and run the command again; it should succeed. (Worked for us!)

    Hope that helps,
    Mark

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 03:31 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  3. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  4. 4.5 Upgrade failure
    By brained in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 03-03-2007, 03:30 PM
  5. Replies: 16
    Last Post: 09-07-2006, 06:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •