Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] install 7.0.0b3

  1. #1
    redhate is offline Trained Alumni
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default [SOLVED] install 7.0.0b3

    I am trying to install 7.0.0b3, but when will start the ldap of the following error: Initializing ldap 2011 6:03 ...
    Wed Jan 19 05:26:03 2011 *** Running the zimbra user: / opt / zimbra / libexec / zmldapinit
    IO:: Socket:: INET: connect: Connection refused at / opt / zimbra / libexec / zmldapinit line 136.
    Wed Jan 19 05:26:45 2011 failed. (28416)
    Wed Jan 19 05:26:45 2011

    ERROR

    Wed Jan 19 05:26:45 2011

    Someone has gone through this? know how to solve?

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,480
    Rep Power
    56

    Default

    This was posted in the wrong forum as it's not a question about development for Zimbra, I'll move it to the correct forum.

    Quote Originally Posted by redhate View Post
    I am trying to install 7.0.0b3, but when will start the ldap of the following error: Initializing ldap 2011 6:03 ...
    Wed Jan 19 05:26:03 2011 *** Running the zimbra user: / opt / zimbra / libexec / zmldapinit
    IO:: Socket:: INET: connect: Connection refused at / opt / zimbra / libexec / zmldapinit line 136.
    Wed Jan 19 05:26:45 2011 failed. (28416)
    Wed Jan 19 05:26:45 2011

    ERROR

    Wed Jan 19 05:26:45 2011

    Someone has gone through this? know how to solve?
    You've given no information about the operating system on which you're installing the beta, which is it?

    Did you search the forums for an answe? How about these threads: site:zimbra.com +"IO:: Socket:: INET: connect" - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    redhate is offline Trained Alumni
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default

    the name of the machine does not correspond to dns.

    thank you

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. install oss fc7 not run well
    By epelaez in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2008, 03:26 PM
  2. Replies: 21
    Last Post: 09-27-2007, 11:49 AM
  3. Replies: 16
    Last Post: 11-29-2006, 10:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •