Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with ldap replication

  1. #1
    strikermdd is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Exclamation Problem with ldap replication

    Well, im facing a huge problem here ... i have two servers, the main server and a replica. Im using this replica for months with no problem. And i need to reinstall the zimbra in replica, made the same steps, but with no sucess. Its replicates more or less 1000 users, and then this error appears :

    Jan 18 15:36:19 servidor1 zimbramon[28464]: 28464:info: zmmtaconfig: Skipping Configuration for server servidor1.dominio.com update.
    Jan 18 15:36:19 servidor1 zimbramon[28464]: 28464:info: zmmtaconfig: gs:servidor1.dominio.com ERROR: account.NO_SUCH_SERVER (no such server: servidor1.dominio.com)
    Jan 18 15:36:19 servidor1 zimbramon[28464]: 28464:info: zmmtaconfig: Sleeping...Key lookup failed.
    I made this install in replica more than 5 times, and with no sucess, i remade the ssl keys in the production, run the command zmupdateauthkeys, but any of my tentatives dont make any good result.

    Im running ZCS comunity edition x64 6.0.8 in Red Hat Enterprise 5 64 bits.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    You should update your forum profile with the output of the following command (do not post the output in this thread):

    Code:
    zmcontrol -v
    Quote Originally Posted by strikermdd View Post
    Well, im facing a huge problem here ... i have two servers, the main server and a replica. Im using this replica for months with no problem.
    It's not clear to me what you're actually trying to do. Are you actually using an LDAP replica as described in these documents or do you have a second full Zimbra install?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    strikermdd is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    well, like i said, the problem its with my ldap replica. In my main production server i have more than 2500 user accounts, and in ldap replica i have only 800 because the error i post above.

  4. #4
    strikermdd is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    Sorry, i know posting again dont will make the answers go more faster, but i REALLY need to fix this. One entire place its without working because its impossible to autenticate in their machines (windows using samba and linux with direct autentication).
    For me its really strange because i made this reinstalation many times ago with sucess and now i dont really know what its making this (even with more than 10 full reinstalations, the problem its the same) but its starts to make the ldap sync but than its stops working showing that message above posted.

    thanks.

  5. #5
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    See if this helps, start with this thread: LDAP replication problem
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    strikermdd is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Brazil
    Posts
    42
    Rep Power
    7

    Default

    the last post in this thread its from "06-24-2009, 12:43 AM", and never solved ... i made many things, i recreate the certificates, ssh keys, reinstall, and nothing solves this ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. LDAP Replication Experiences
    By technikolor in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-12-2008, 12:52 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: 01-17-2008, 09:45 PM
  3. About external LDAP problem, urgent!
    By bylong in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 08-24-2007, 07:10 PM
  4. External LDAP Problem
    By facerw in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 05-08-2007, 04:29 AM
  5. LDAP Replication
    By rsharpe in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-28-2006, 07:17 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •