Results 1 to 6 of 6

Thread: error when deleting user

  1. #1
    amolliex is offline New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default error when deleting user

    Hello, i have a problem when deleting a user

    ~ $ zmprov da toto@domaine.fr
    ERROR: mail.MAINTENANCE (mailbox in maintenance mode: 20)
    ~ $

    the status of the mailbox is "closed"

    it's the same in the web interface

    Thank you

  2. #2
    iway is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    6

    Default

    Have you tried setting it active instead of maintenance before deletion?

  3. #3
    Saturdays is offline Advanced Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by amolliex View Post
    Hello, i have a problem when deleting a user

    ~ $ zmprov da toto@domaine.fr
    ERROR: mail.MAINTENANCE (mailbox in maintenance mode: 20)
    ~ $

    the status of the mailbox is "closed"

    it's the same in the web interface

    Thank you
    set it to active mode and delete the account

  4. #4
    amolliex is offline New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    I try it but it doesn't work

    zmprov ma toto@domaine.fr zimbraAccountStatus active
    zmprov da toto@domaine.fr
    ERROR: mail.MAINTENANCE (mailbox in maintenance mode: 15)

  5. #5
    Saturdays is offline Advanced Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by amolliex View Post
    I try it but it doesn't work

    zmprov ma toto@domaine.fr zimbraAccountStatus active
    zmprov da toto@domaine.fr
    ERROR: mail.MAINTENANCE (mailbox in maintenance mode: 15)
    what does this return?

    zmprov ga <account> zimbraAccountStatus

  6. #6
    amolliex is offline New Member
    Join Date
    May 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    zmprov ga toto@domaine.fr zimbraAccountStatus
    # name toto@domaine.fr
    zimbraAccountStatus: active

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 21
    Last Post: 02-04-2010, 10:06 AM
  2. DNS Questions and Trouble Installing
    By smurraysb in forum Installation
    Replies: 22
    Last Post: 03-14-2008, 03:27 PM
  3. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  4. Services stopped working
    By lilwong in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 08-15-2006, 09:19 AM
  5. Fedora Core 3, Clean Install - Not working!
    By pcjackson in forum Installation
    Replies: 17
    Last Post: 03-05-2006, 07:38 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •