Results 1 to 3 of 3

Thread: zimbra-exchange 2007 interop: http 404

  1. #1
    abalint is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    57
    Rep Power
    6

    Default zimbra-exchange 2007 interop: http 404

    I try to configure zimbra-exchange interop.


    - users with Zimbra mailboxes can view availability of Exchange 2007 users
    - exchange 2007 users can view availability of Exchange 2007 users
    - Exchange 2007 users can not view availability of Zimbra users.

    My step by step setup is:

    1. create account with mailbox in AD domain - kovapal@sbs2007int.local;
    2. give kovapal client permissions 'Owner' for Free/Busy public folder 'EX:/o=First Organization/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)';
    add-publicfolderclientpermission -identity "\NON_IPM_SUBTREE\SCHEDULE+ FREE BUSY\EX:/o=First Organization/ou=Exchange Administrative Group (FYDIBOHF23SPDLT)" -user kovapal -accessrights owner
    3. create contact with mail address for every Zimbra mailbox
    ilona_zimbra, external email:ilona@zimbradomain, email addresses:ilona@zimbradomain, ilona_zimbra@sbs2007int.local, UseMapiRichTextFormat=never
    4. add Foreign Principals for Zimbra accounts
    zmprov ma ilona@zimbradomain +zimbraForeignPrincipal ad:ilona_zimbra
    5.When I create a new appointment, zimbra try to update freebusy:

    In the mailbox.log:

    2010-12-20 17:16:12,986 INFO [btpool0-9://zimbradomain:7071/service/admin/soap/NoOpRequest] [name=admin@zimbradomain;mid=1;ip=xx.xx.xx.xx;ua=Zi mbraWebClient - SAF3 (Linux);] soap - NoOpRequest
    2010-12-20 17:16:18,315 INFO [MailboxPurge] [name=kovapal@zimbradomain;mid=23;] purge - Purging messages.
    2010-12-20 17:16:18,766 ERROR [EXCHANGE Free/Busy Sync Queue] [] fb - cannot modify resource at https://xx.xx.xx.xx/public/NON_IPM_S...ona_zimbra.EML : http error 404, buf (<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1"/>
    <title>404 - File or directory not found.</title>
    <style type="text/css">
    <!--
    body{margin:0;font-size:.7em;font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;background:#EEEEEE;}
    fieldset{padding:0 15px 10px 15px;}
    h1{font-size:2.4em;margin:0;color:#FFF;}
    h2{font-size:1.7em;margin:0;color:#CC0000;}
    h3{font-size:1.2em;margin:10px 0 0 0;color:#000000;}
    #header{width:96%;margin:0 0 0 0;padding:6px 2% 6px 2%;font-family:"trebuchet MS", Verdana, sans-serif;color:#FFF;
    background-color:#555555;}
    #content{margin:0 0 0 2%;position:relative;}
    .content-container{background:#FFF;width:96%;margin-top:8px;padding:10px;position:relative;}
    -->
    </style>
    </head>
    <body>
    <div id="header"><h1>Server Error</h1></div>
    <div id="content">
    <div class="content-container"><fields)

    What is the problem?

  2. #2
    abalint is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    57
    Rep Power
    6

    Default

    Can someone help me?

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,504
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by abalint View Post
    Can someone help me?
    A forum search might be a good place to start: site:zimbra.com +"cannot modify resource" - Yahoo! Search Results
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  2. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  3. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  4. Post instsallation problems
    By Assaf in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 01-29-2007, 11:38 AM
  5. huge log size
    By rmvg in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 01-02-2007, 10:39 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •