Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 11 of 11

Thread: [SOLVED] Zimbra Admin Console 6.0.9 - Server Status: [Red Status]

  1. #11
    dgamez's Avatar
    dgamez is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Madrid - Spain
    Posts
    59
    Rep Power
    9

    Default

    This worked for me:

    Set the correct Log Hostname with:
    su - zimbra -c "zmprov mcf zimbraLogHostname host.domain.com"

    As root:
    /opt/zimbra/libexec/zmsyslogsetup
    /etc/init.d/syslog restart
    su - zimbra -c "zmcontrol restart"
    Last edited by dgamez; 01-04-2012 at 08:55 PM.
    - dgamez -

    Netnovation Vzla, S.A.
    Zimbra VAR

    Caracas - Venezuela

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCS7 Beta only Listens on IPv6
    By tobru in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 03:31 AM
  2. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  3. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  4. mysql.server is not running
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 27
    Last Post: 05-01-2007, 08:28 AM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •